Serija "Igra sudbine" oborila je rekorde u mnogim "diciplinama": emistuje se u kontinuitetu već više od četiri i po godine, emitovano je više od 1.800 epizoda, tri stotine glumaca prošlo je kroz set ove serije, milionski auditorijum, gledanost je konstantno visoka. Ali najvažniji rekord je "armija" vernih fanova.

Sve ove činjenice razlog su da od 30. septembra ljubiteljima ove serije nakon "Igre sudbine  - Letnje intrige" ponudimo nove, friške epizode "Igre sudbine  - Tajne prošlosti".

 

U dobro znanom terminu, svakog dana od 20.00, pored Luke, Alekse, Pančete, Une, Zvrka, Lenke i drugih dragih likova upoznećete i neke nove. Uz iznenanađujuće zaplete, intrige, ljubavne trouglove, otkrićete i mnoge tajne iz prošlosti koje se tiču čuvene Ade Kanački, njene porodice i njenih prijatelja. Na pomolu su nove ljubavi, spletke, okrića, ali i prijateljstva, poslovni poduhvati, kao i mnoštvo situacija koje će vas nasmejati ili rasplakati.

 

U "Igru sudbine  - Tajne prošlosti" nakon letnje pauze vraćaju se Olga i Ivan, ali i Vukašin i Marinko. Jesenje večeri provodićemo i u društvu Sofije, Senke i Dijane Erski.

 

- "Igra sudbine" zaslužuje samo premijum kvalitet, jer to naša publika u Srbiji i očekuje. Zadatak kao producenta mi je da osluškujem reakcije publike i pratim šta ona traži, pa su novi glumci logičan sled. A ovo je tek početak! Već od novembra ugostićemo neke od vodećih evropskih zvezda u sferi sapunica čime ćemo dodatno podići kvalitet i privući pažnju gledalaca ne samo u Srbiji, već i širom regiona – izjavio je producent Nikola Burovac.

 

A do tada od 30. septembra ekipi "Igre sudbine" pridružuju se glumci Ljubomir Bulajić, Tamara Belošević i Beti Đorevska. Kako će se njihovi likovi "ukrstiti" sa onima koje već znate otkrićete uskoro. I zato ostanite uz Prvu, jer mi smo razlog za okupljanje.

Povezane vesti