Nik Kanon, prema napisima stranih medija, osim kao televizijska ličnost, komičar, reper i otac dvanaestoro dece, sada je poznat i kao "muškarac s najskupljom muškošću u Holivudu". Njegova privatnost, naime, pošto ju je osigurao vredi čak 10 miliona dolara, međutim, postoji jedna stvar zbog koje je zažalio u čitavom tom procesu.

- Nije dovoljno. Trebalo je da vredi 12 miliona, po milion za svako dete - prokomentarisao je reper za "E!News", koji svakako smatra da je načinio dobar potez.

- Onolike supermanekenke su osigurale svoje noge, u pitanju su milioni, pa zašto onda i ja ne bih osigurao svoje najjače adute? Deca treba da mi budu zbrinuta kad ovo prestane da radi... Ali ima još vremena dotad - objasnio je Nik.

Kanon, podsetimo, ima trinaestogodišnje blizance sa Marajom Keri, zatim i troje dece sa Britani Bel, još jedne blizance i ćerku sa Ebi de la Rosom, pa i troje naslednika sa Lanišom Kol. Najmlađa ćerka mu ima godinu i devet meseci i dobio ju je s Alisom Skot, a par je prethodno prošao kroz sam pakao pošto im je preminuo petomesečni sin, koji je imao tumor mozga.

Povezane vesti