Glumica Koraima Tores boravi već nekoliko dana u Beogradu, povodom snimanja serije "Igra sudbine". Ona je iskoristila priliku da upozna našu prestonicu, izađe u kafanu, ali i da isproba domaće specijalitete.

Imali smo priliku da uradimo ekskluzivni intervju sa čuvenom Kasandrom, a evo šta nam je otkrila:

Kako si reagovala i kako si se osećala kada si dobila ponudu da učestvuješ u seriji "Igra sudbine"?

- Bila sam dirnuta. Recimo da mi je prva reakcija bila "Ozbiljno? Stvarno?" Prvo smo pričali u mojoj kancelariji, da li zaista postoji ta mogućnost. Bila sam veoma srećna, puna očekivanja. I sama pomisao da je to izvodljivo je bila uzbudljiva. Nisam imala nikakvu sumnju da ću pristati. 

Foto: B92.net/ M.M.G.

Videli smo na tvom Instagramu da si izašla u kafanu. Kako ti se dopala muzika uživo, hrana...?

- Prvo mi se dopalo društvo. Tamara i Nikola su fantastični, oni su iz produkcije, sa njima sam bila u kontaktu, kako bih došla. Uživo muzika, preukusna hrana, a posebno mi se dopala rakija. Zaključak je da nema loše hrane, nije bilo ničega što sam probala, a da mi se nije dopalo. I osetiti ljubav ljudi, to je nešto za šta ne znam kako da izrazim zahvalnost. Osetila sam se emotivno jer me ljudi prepoznaju i ophode se sa nežnošću, to je nešto što nikada neće imati cenu. 

Kakav je tvoj lik u seriji "Igra sudbine" i kako ti je bilo na snimanju?

- Moj lik je zabavan. Ono što mogu da ti kažem je da je ono što se dogodilo na setu, sa mojim kolegama, rediteljem, bilo je zabavno, nezavisno od jezika. Sve vreme sam bila pod tremom, ali to je dobro, to je kao začin u tvom životu, nešto što pokreće tvoje biće. Na onome što se dešava na setu, na tome se radi, to je emocija koja se reflektuje na televiziji, na ekranu ili u pozorištu.

Da li imaš u planu da se vratiš u Beograd?

- Imam želju da se vratim, jer ovde sada imam baš malo vremena, tako da se definitivno nadam da ću se vratiti. 

Povezane vesti