Popularna Kasandra rekla je da je uživala i u šetnji Beogradom, ali i u kafani.

"Vodili su me u kafanu gde ima muzika uživo. Bilo je prelepo. Srbi su divni, osećam se kao kod kuće", rekla je Koraima Tores. Dodala je i da joj je "Srbija i Beograd u srcu 1997. godine".

O čuvenoj peticiji

Koraima je prokomentarisala i pisanje peticija u Jugoslaviji tokom 90ih godina, zbog odlaska njenog lika iz serije u zatvor.

"To mi je probudilo mnogo emocija, jako sam emotivna po tom pitanju. Mi radimo da bi nam publika verovala i kada se desi tako nešto, to je najveći poklon", navela je čuvena glumica.

"Svidela mi se rakija"

Tokom boravka u Srbiji Koraima je probala i domaću hranu, koja joj se veoma dopala, a nezaobilazna je bila i rakija. Kako kaže probala je medovaču i mnogo joj se dopala.

Ukoliko bude u moćunosti, kaže, raspoložena je za nove projekte jer je oduševljena ovom saradnjom.

"Jako sam emotivna kada je fenomen Kasandre u pitanju"

Koraima Tores zadovoljna je time što je serija postigla, ali je istakla da ne čuva stvari iz čuvene serije.

"Ne bih se usudila da napravim svoju seriju", rekla je glumica dodajući da bez obzira na iskustvo ne bi bila producent serije.

Koraima je navela da zna za pesmu Šabana Bajramovića o njoj i da ju je emotivno doživela.

"Svaki put kada je čujem, drago mi je", kazala je mnogima draga Kasandra.

Ništa od "nove Kasandre"

Glumica koja je poznata po ulozi Kasandre rekla je da se nije razmišljalo o nastavku ili rimejku ove serije jer je scenaristkinja preminula, a njene ćerke koje imaju autorska prava ne dozvoljavaju tako nešto.

"Srce mi je puno"

Na početku konferencije Tores je rekla da je srećna što je u Srbiji i da nije mogla da veruje da će se nešto ovako desiti.

"Srce mi je puno", rekla je čuvena glumica, a njeno gostovanje u emisiji "150 minuta" pogledajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti