Koraima Tores, koja se proslavila ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, gostujući na TV Prva otkrila je zanimljive detalje koji se vezuju za ulogu koja je obeležila njen život, ali i novim likom u domaćoj najgledanijoj seriji "Igra sudbine".

Ovo nije prvi put da je Koraima posetila Srbiju. Naime, u prvoj poseti našoj državi bila je 1997. godine, kada je obišla četiri grada u Srbiji - Novi Sad, Niš, Beograd i Suboticu, a na tom putovanju je pratio naš poznati voditelj Voja Nedeljković (detaljnije o tome pročitajte OVDE).

O tome koliko je bila popularna svedoči i vest da su u jednom mestu u Srbiji pokrenuli peticiju, kada je čuvena Kasandra završila u zatvoru. Iako se to desilo samo u seriji, ljudi su se toliko saživeli sa njenim likom, da su potpisi na kraju završili na adresi predsednika Venecuele.

Ekipa emisije "150 minuta" odlučila je da iznenadi Koraimu, pa joj je tako pevačica Zejna otpevala pesmu "Kasandra" koju je otpevao Šaban Bajramović, a koja govori o ulozi koja je proslavila lepu glumicu.

Koraima je bila oduševljena, a kasnije na konfereciji za medije priznala je da je čula ovaj hit.

Detaljnije u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti