Nove slike objavljene su nakon što je glumica izjavila da je potrošila 200.000 dolara ne bi li se sa bivšim mužem dogovorila oko starateljstva nad njihovim sinom.

Hale Beri i Olivije Martinez venčali su se 2013. Iste godine dobili su sina, a razišli su se 2016. Zvanično su se razveli u avgustu 2023. godine i vode tešku borbu oko starateljstva nad detetom.

Glumac je mnoge šokirao, ali i zabrinuo zbog novih fotografija. U poređenju sa tim kako je izgledao 2013. i 2014. uz Hale Beri, danas je nepoznaltjiv. Da li su godine uradile svoje, mada mu je tek 58, ili je posredi nešto drugo?

Olivije Martinez Foto: Profimedia

U dokumentima do kojih je došao "Us Weekly", Hale tvrdi da je potrošila više od 200.000 dolara na pravne troškove, uključujući i dobrovoljno davanje 80.000 dolara za pravne troškove njenog bivšeg supruga.

"Uradila sam sve što je bilo moguće da sarađujem sa Olivijeom, da komuniciram sa njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi sa našim sinom na prijateljski način. Olivije je odbio da bude koroditelj i da komunicira sa mnom o detetu, bio je nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi sa Makeom", istakla je glumica i dodala da njen bivši partner nije želeo da plaća alimentaciju pa je ona "morala da radi", kao i da je odbijao da snosi troškove kućnih poseta psihoterapeuta koji je učestvovao u procesu.

Objavljene su i poruke koje su bivši supružnici razmenili, pa mu je Hale napisala: "Jako mi je žao što smo u sukobu. Imala sam više nade za nas. Uvek sam se nadala da ćemo biti bolji za svog sina i da ćemo sarađivati kao pre Vana (Van Hant je njen sadašnji partner).

Olivije Martinez Foto: Profimedia

Glumica je u porukama dodala: "Ti ne prestaješ da se ljutiš, ne znam zbog čega. Moramo da odbacimo taj bes, i da budemo bolji, Makeo to zaslužuje. Umorna sam da me nazivaju lažovom, umorna sam od borbe sa tobom i odustajem".

Olivije je odgovorio: "Igraš prljavo i ne stavljaš interes našeg sina na prvo mesto, ali karma dolazi po svoje, ne brini".

Borba za starateljstvo i dalje traje, glumica je rekla da Martinez šteti njihovom sinu jer poslednjim zahtevom odlaže naredno saslušanje. On tvrdi da mu glumica ne daje dovoljno vremena da se pripremi. Oskarovka je prošlog meseca tražila puno satrateljstvo nad sinom. Navela je da dečak ima probelma sa učenjem jer mu je dijagnostikovan ADHD i blaga disleksija.

Hale Beri je istakla da glumac nije svestan problema koje ima njihov sin, kao i da te probleme zanemaruje. Martinez traži da se angažuje stručnjak za sud po tom pitanju, što je za nju besmisleno, navodi Daily mail.

Olivije Martinez je od 2002. do 2007. bio u vezi sa pevačicom Kajli Minog koja se za to vreme borila sa rakom dojke.

 

Povezane vesti