Njegova ćerka Hejli i njen suprug Evan čekaju svoje prvo dete, a veoma je interesantno kako je svet saznao za tu vest.

Naime, Eminem je objavio novu pesmu "Temporary" koja je posvećena njegovoj naslednici, a spot je sastavljen od snimaka kada je ona bila mala, kao i sa njenog venčanja, da bi pred sam kraj bio prikazan trenutak kada mu ona saopštava da će postati deda.

Hejli je poklonila svom ocu dres, na kom je pozadi pisalo "Deda" i broj 1, a u dres je bila umotana fotografija sa ultrazvuka. Dok se ona smejala sve vreme, reper nije mogao da veruje i šokirano je gledao u nju, pa u fotografiju koju je potom pokazao u kameru. 

Hejli se, inače, udala u maju ove godine, za čoveka sa kojim je u vezi od 2016. godine. Slavlje je bilo intimno, a reper se nije odvajao od svoje mezimice.

Podsetimo, Eminem je Hejli dobio u vezi sa Kim Skot. Njih dvoje upoznali su se 1988, dok su još bili tinejdžeri. Tada je i počela njihova turbulentna priča duga skoro pune dve decenije. Dva puta su se venčavali, 1999. i 2006, a zvanično su se rastali 2007. godine.

 

Povezane vesti

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?
Astro

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi našoj listi.

4.10.2024. 13:30