Voditeljke "Exploziva" gostujući u "Jutru" govorile su o novoj sezoni popularne emisije, a tom prilikom saznali smo šta su nam sve pripremile, sa kim su razgovarale, ali i gde nas vode i kakve nam tajne otkrivaju.

Ono što je novina u 15. sezoni emisije "Exploziv" jeste voditeljka koja se pridružila dobro poznatoj ekipi Ani Rajković i Tijani Nikolić. U pitanju je Marija Vukićević, dugogodišnja novinarka, koja je došla na mesto Srđana Karanovića, koji će sada raditi na drugom projektu.

- U "Explozivu" pridružuje nam se koleginica Marija Vukićević, naša dugogodišnja novinarka. Ovaj trio je nova varijanta. Naš kolega Srđan koji je punih 14 godina vodio "Exploziv" sada ima neke nove zadatke na ovoj televiziji, a mi nastavljamo u istom ritmu - rekla je Ana Rajković, pa otkrila šta nas još novo očekuje:

- Biće znatno modernije, drugačije, zato što imamo novi studio, grafički ćemo to sve modernije da ispratimo - dodala je Ana, a detaljnije o svemu u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?
Astro

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi našoj listi.

4.10.2024. 13:30