Nikola Đuričko, koji igra glavnu ulogu u seriji "Hotel", koju ćemo gledati na Prvoj televiziji, otkrio je da ne planira skoro da se vrati iz Amerike.

"Još uvek živim u Americi sa svojom porodicom, a u Los Anđelesu ostajemo do daljnjeg. Ćerka je upisala studije međunarodnih odnosa i prava, a trenutno je na studijskom semestru u Bolonji, sin je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen sportistom svoje generacije jer je izvrstan u pet sportova, a supruga Ljiljana i ja radimo svoje", rekao je Đuričko, u intervjuu za hrvatsku "Gloriju".

Iako mu je, kako je istakao, selidba u Ameriku 2019. godine bila šok, jer je pored svega novog tu bila i pandemija, koja je promenila sve preko noći.

Ipak, naveo je, nisu zažalili.

" U Americi je jasnije, transparetnije i organizovanije nego kod nas, pa se te traume lakše podnose. "Ono što smo najvažnije naučili za ovih pet godina u Americi jeste da možete da skrenete desno na crveno svetlo i da možete da se smejete svima čak i kada naletite na nekoga na trotoaru ili prodavnici", rekao je Đuričko, koji je u julu proslavio 50. rođendan.

Ali, priznao je, nije svodio račune, kao što je uobičajeno kada se dođe u neke životne faze.

"To je ok, ako želite da padnete u depresiju. To sam napravio pre deset godina, pa mi je sad bilo glupo da ponavljam i odlučio sam, jednostavno, da idem dalje", rekao je glumac.

Otkrio je i zšta je istina u navodima da je kao tinejdžer pobegao od kuće.

"Nisam pobegao nego sam se odselio, jer sam kao 17-godišnjak počeo dovoljno da zarađujem i mogao sam da iznajmim svoj stan. Niti su me terali, niti sam bežao, nego sam se želeo da se osamostalim", rekao je Nikola, čiji su zaštitni znak brkovi.

" Ne brijem ih da me ne zovu glumac, nego brka... Davno sam ih pustio, jer mi dobro idu uz nos i postali su deo mog lica. Sam sebi sam čudan kad se obrijem, a deca su u šoku, pa ih brijem samo kad uloga to zahteva".

U razgovoru je spomenuo i ulogu u seriji "Hotel".

"Igram glavnu ulogu u komičnom sitkomu "Hotel Tri Star" redatelja Ivana Marinovića, čije snimanje se završava krajem novembra, a nakon toga se vraćam u Los Anđeles".

Povezane vesti