Radonjića smo imali priliku da gledamo u ulogama "problematičnih" likova, poput onih u filmovima "Južni vetar" i "Indigo kristal" koji su imali velikog uspeha kod publike.

Zato smo ga upitali da li očekuje sličan uspeh i od novog filma u kome gotovo da nema psovki i nasilja.

"Jako je teško predvideti kakav će život imati neki film. Međutim, mislim da ovaj film ima potencijal da se dopadne ljudima, ali mnogo faktora utiče na to da postane bioskopski hit. Mislim da će biti interesantan ljudima i da će ga gledati. Ja bih lično voleo da ga gledaju u bioskopu, jer je to bioskopski film, ali znam da će ga mnogi gledati i na televiziji", rekao je Miodrag Radonjić za B92.net.

U filmu "Prva klasa: Pun gas" igra i svetski poznat glumac Darko Perić koji se proslavio ulogom u planetarno popularnoj seriji "Kuća od papira". Miodrag nam je otkrio i kako je bilo sarađivati sa njim.

"On je divan čovek, van svojih uloga. On je neko ko apsolutno nije opterećen svojom svetskom slavom, iako je poznat širom sveta. To može da bude veliki teret jednom glumcu, ali on je čovek koji se sa tim apsolutno nosi normalno", istakao je Radonjić.

Miodrag Radonjić u filmu glumi takozvanog Nemca, disciplinovanog i ambicioznog sportistu i trkača koji ozbiljno shvata svoj posao i zaduženja.

Za ovu ulogu se temeljno pripremao razgovarajući sa profesionalnim trkačima koji su mu otkrili da pored pripreme za trke u kolima i na stazama, imaju i ozbiljne kondicione treninge.

Glumac trenutno snima tri nove serije, tako da ćemo ga u budućnosti često gledati i na malim ekranima.

Film "Prva klasa: Pun gas" stiže u bioskope 15. oktobra, a više o filmu saznajte u videu u nastavku teksta.

 

Povezane vesti