Anamaria Babičković veliku popularnost stekla je učešćem u prvoj sezoni MasterChef Srbija, u kojem je osvojila drugo mesto!

Iako je od završetka takmičenja prošlo manje od sedam meseci, Anamaria je vredno radila na onome što je još kao mala zamislila, pa će tako svi koji su je podržavali tokom MasterChefa, uskoro moći da uživaju u specijalitetima koje će praviti u svom restoranu.

Anamaria je u ekskluzivnom intervjuu za Prva.rs otkrila ko joj je najveća podrška, da li će se neko jelo iz takmičenja naći na meniju, ali i koji sudija joj je pružio veliku podršku nakon takmičenja.

Na samom početku razgovora, Anamaria nije krila koliko je srećna što će uskoro postati vlasnica restorana u  Subotici.

Anamaria Babičković i Tanja Simić u finalu MasterChef Srbija Foto: A. Krstović/PRVA

- Trenutno želim da podelim svoja osećanja koja su pomešana od sreće, uzbuđenja, nestrpljenja, iščekivanja, stresa, nervoze, umora i neispavanosti, ali jedva čekamo otvaranje, jedva čekaju moji sugrađani što mi je posebno drago i dodatna motivacija kada padneš zbog nekih stvarčica koje te izbace iz koloseka. To su pretežno sitnice, ali kada se skupi nekoliko stvari ume da poremeti planove - rekla je Anamaria i dodala da joj je MasterChef doneo veliku podršku i van njenog rodnog grada.

- Moram da dodam da to nisu samo sugrađani. MasterChef mi je doneo da se to proširilo negde izvan mog grada i toliko ljudi piše sa svih strana da će doći i da jedva čekaju. Pišu i za rezervacije, ali prosto nismo u mogućnosti sada, kada nemamo zvaničan datum, ali svi jedva čekamo i svi smo nestrpljivi - dodala je talentovana finalistkinja prve sezone MasterChef Srbija.

Na pitanje da li će se na meniju naći i neko jelo iz popularnog kulinarskog takmičenja, Anamaria je potvrdno odgovorila.

- Apsolutno da će se naći jelo iz MasterChefa i to moje najslađe i jedva čekam da čujem komentare - otkrila je ona.

Mnogima je privukla pažnju jednom objavom na Instagramu, gde je pozirala sa sudijom Nenadom Atanaskovićem, dok je u opis između ostalog stavila: "Dva puna meseca su prošla od završetka takmičenja, a za mene svaki kraj predstavlja novi početak". Tada su mnogi pomislili da će možda sa Nenadom zajedno ući u ove vode, međutim, sada otkriva da se iza svega krije velika podrška.

- "Svaki kraj predstavlja novi početak" - to znači da je kraj kulinarskog takmičenja, ali svakako novi početak za mene u novoj ulozi, i mislim da tek trebaju velike stvari da se dogode. Nenad je bio sudija u takmičenju, a sa druge strane, ja kao takmičar. No sada smo kolege iz istog posla, podrška i pomoć - otkrila je Anamaria, koja nikada nije krila da je otvaranje restorana njen veliki san.

- Ovaj san datira od kraja osnovne škole i samo je vremenom rastao. Školovala sam se u potpuno drugom smeru, ali nisam odustala ni u jednom momentu od zamisli koju sam stvorila, samo se tražio pravi trenutak - i on se dogodio. Najveća podrška uvek i zauvek je porodica - muž, tata, mama i brat. Uvek će mi zasuziti oči na pomen njih, srce i dušu su dali za mene da bih uspela u ovome - ponosno je rekla Anamaria Babičković.

Na pitanje da li joj je učešće u MasterChef Srbija pomoglo da postane vlasnica restorana, odgovorila je:

- Rekla bih da je MasterChef ubrzao ceo taj postupak, a desila su se lepa poznastva koja su me povezala sa ljudima iz ovog sveta - zaključila je Anamaria Babičković za Prva.rs.

Iako još nije poznat tačan datum otvaranja restorana, vrlo brzo ćete moći da uživate u ukusnim jelima finalistkinje prve sezone najgledanijeg kulinarskog takmičenja.

Sve najnovije vesti iz druge sezone MasterChef Srbija možete pronaći na OVOM linku.

Povezane vesti