Objasnio je da je radio u profesionalnoj kuhinji "relativno kratko vreme, dok ga nisu otpustili".

U anegdoti koju je podelio sa voditeljem, glumac je otkrio šta ga je dovelo do otkaza.

"Moj prvi posao bio je kuvanje u bolnici. Ne znam šta sam im rekao, ali dali su mi nož i gomilu šargarepa, a ja sam ubrzo nakon toga sebi odsekao deo prsta", prisetio se glumac i dodao:

"Srećom, odeljenje za šivenje prstiju bilo je niže u hodniku, a odmah nakon toga su me otpustili jer sam slagao da znam da kuvam", priznao je Harison, a potom se prisetio još jednog posla koji je imao.

"Bio sam kuvar na jahti koja je bila u vlasništvu tada najmlađeg predsednika banke u Čikagu. Bio je to fin momak, ali nije znao mnogo o kuvanju", rekao je glumac.

Nedavno je zabrinuo fanove

U avgustu je holivudski glumac zabrinuo i rastužio svoje fanove. Pojavio se na Diznijevom D23 Expo događaju, gde mu je dodeljena nagrada Diznijeve legende za njegove uloge Han Sola u Ratovima zvezda i Indiane Džonsa.

Čuveni glumac je u okviru ceremonije ostavio otiske svojih ruku u cementu, ali pre toga je trebalo da se potpiše, a mnogi su primetili kako je pridržavao desnu ruku levom kako bi mogao da se potpiše.

"Čestitam mu, ali srce mi se slama što ga vidim tako slabog",  "Da li je još neko zabrinut kao ja što jednom rukom može čvršće da stisne nego drugom?", "Teško mi je da gledam kako moj omiljeni glumac stari", bili su neki od komentara.

Povezane vesti