Naime, Tamara Grujić je na Fejsbuk profilu saopštila da je ekipa popularne emisije ostala bez jednog člana - morali su da uspavaju psa koji je sa njima snimio više od 200 epizoda.

- Za sve one koje vole da gledaju našu emisiju "Radna akcija sa Tamarom", znate da se ja svake nedelje javljam sa gradilišta ili ispričam da li imamo neki problem ili gde se nalazimo i šta radimo, jer znamo da vas dosta prati i puno nam piše. Verujte da mi čitamo te komentare. Za sve vas imamo jednu tužnu vest, jer znam po broju pratilaca, komentara i divnih reči koje nam upućujete, da volite sve članove naše ekipe, našu Lenku i Milicu, četvoronožnog punopravnog člana naše ekipe. Ona nažalost od jutros više nije sa nama. Morali smo da je uspavamo, poslednjih par meseci nije sa nama na terenu - rekla je voditeljla, pa dodala:

- Imala je 16 godina, nama je jako teško da uopšte snimamo danas, ali šta je tu je. Sa nama je prošla preko 200 epizoda, bila je pravi pseći prijatelj koji čovek može da ima. Ostali smo bez člana naše ekipe - rekla je Tamara sa knedlom u grlu.

Povezane vesti