Kako se organizuje put oko sveta? Koliko slobodnih dana i novca je najmanje potrebno? Upravo smo pitali Radovana Kovača, autora emisije "Izazovi avanuturu", koji tačno zna kako najbrže i najbolje da se spakujete za put, šta je važno da obiđete i kako da se dobro provedete.

Sa Radovanom smo razgovarali i o novoj sezoni poznate emisije, koja startuje na programu Prve televizije, ove subote, 26. oktobra u podne!

"Pripremili smo do sada 13 novih epizoda, ali i dalje snimamo. Prvo što će biti emitovano su četiri epizode iz Portugala. Iznajmili smo kamper, osam dana se vozili, sufrovali, išli da obilazimo kajacima, prolazili kroz neke pećine. Svaki dan nam je bio drugačiji“, govori Radovan i dodaje da su imali čast da prisustvuju jednoj portugalskoj svadbi.

"Portugalci su kao mi, vole druženja. Zamislite da vi vidite nekog stranca na vašoj svadbi. Prvo što bi uradili bilo bi ’Dođi ovako da probaš domaću rakiju’. Otprilike su takvi i oni. Mi smo došli i tražili smo gde ćemo da parkiramo kola, kako bismo spavali. I baš tu gde smo mislili da se parkiramo, gde i jeste bilo predviđeno parkiranje za izlet, ljudi su tu organizovali svadbu“, priseća se Radovan.

Kako su se proveli na portugalskoj svadbi, kako su uspeli da pobegnu domaćinima, ali i koje sve druge destinacije su posetili, Radovan je pričao u nastavku:

Povezane vesti