Miloš je sa suprugom Ivanom dobio sina, koji će uskoro napuniti deset meseci.

Biković inače o privatnom životu retko govori, kako kaže ne zašto ga krije već zato što želi da publici pruži deo sebe kroz uloge.

Ipak, u intervjuu za "Blic" razgovarali smo o vremenu koje provodi sa sinom i kako sada izgleda tas na vagi njegovog privatnog i poslovnog života, između kojeg balansira.

Dok radi na nekoliko projekata, u utorak ga u Centru Sava očekuje premijera filma "Izolacija", pa je logično da privatan život i hobiji, poput čitanja knjiga, moraju ponekad da budu "ne čekanju".

"Kupujem knjige, ne čitam, samo ih sakupljam, učim naslove i autore i čekam neko bolje vreme kada ću moći više da ih čitam", kaže kroz osmeh pa nastavlja:

"Šalim se, nosim ih na snimanje i čitam kada nešto čekam. Nemam vremena kada sam kući, sada je ta lumbalna faza kada u tom lumbalnom polažuju trčiš za bebom i uglavnom vadim prste iz štekera. To mi je novi sport. Odradim trbušnjake sa bebom, to je kao teg od 10 kilograma, možda malo čučnjeve, iskorake sa preklonom takođe sa bebom, istezanje bebe u stranu i tako koliko uspem".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U tom slučaju, poručili smo Milošu da malom Vasiliju dođe novac na mesečnom nivou za usluge ličnog trenera, na šta se nadovezao:

"U stvari kao opremu za trening nego za ličnog trenera, pošto ga koristim više kao bučice".

S obzirom na to da je dečak rođen u januaru, te da će uskoro napuniti deset meseci prepostavili smo da novopečeni tata sada više spava, i da ga mališan ne budi noću. Već prva reakcija Miloševa nakon ove konstatacije dovoljno nam je rekla da to nije činjenično stanje.

"Ne, on to radi namerno, nije do kalendara, nego on to radi namerno", kroz smeh je rekao glumac pa dodao:

"Šalim se, kako kada, nekada spavam u zavisnosti kako je on raspoložen".

Povezane vesti