O svemu što se dešavalo, koliko je bilo zanimljivo i neizvesno, šta je sve naučila i da li bi nešto u svom nastupu promenila, pričala nam je bivša takmičarka Željana.

"Vrlo sam naivno ušla u sve ovo, da nije baš sve tako kao što izgleda u smislu vremena za zadatke. Suštinski, sve je vrlo kao što i vidimo na televiziji. Kada imaš samo tri minuta za prodavnicu, a 60 minuta da napraviš jedno jelo. Baš je izazov“, govori Željana.

Najteže joj je u početku bila organizacija vremena, ali to je vremenom savladala, a budući da je i dalje pod utiskom, jedna stvar ju je kod sebe i te kako iznenadila.

"Iznenadilo me je to što su ljudi uspeli da mi prirastu srcu. Ušla sam vrlo takmičarski nastrojena, jer sam takva, borbenog duha, i gledala sam to kao došla sam da se borim i daću sve od sebe. Privanto sam vrlo zatvorena osoba i imam mali krug ljudi oko sebe. I onda se na istom mestu nađeš sa 17 različitih karaktera oko sebe. U početku sam i sa tim imala malih poteškoća, razmišljala da li ćemo se svi ’uklopiti’. Ali vremenom su mi svi toliko prirasli za srce, da su to sada prijateljstva za ceo život“, iskreno priznaje Željana.

Eliminacije najbližih ističe kao najemotivniji deo takmičenja, a od jela na koje je bila najponosnija izdvojila je kaktur.

"On je bio najspecifičniji, jedna egzotična namirnica sa kojom sam se tad prvi put susrela i uspela da je pobedim“.

Učešće u "MasterChefu Srbija" Željani je skroz promenilo život.

"Uticalo je u velikoj meri, toliko da sam promenila profesiju. Napustila sam posao medicinske sestre i ušla u profesionalnu kuhinju. Shvatila sam da je to strast koju živim svaki dan“, zaključila je Željana.

Povezane vesti