Pevačica Milica Pavlović uskoro realizuje dva koncerta u Novom Sadu i Zagrebu, pa otkriva da postoje određene stvari prilikom pripreme samih koncerata, koje joj oduzimaju najviše vremena, ali i živaca. 

- Najgore su te neke tehničke stvari na koje ne možete da utičete. Što se tiče ljudstva, tu zaista podvučete sa svima šta i kako, ali kada se desi neki momenat kada zakaže tehnika, tu jednostavno čovek zaista, mora da izbroji do deset i da kaže "ok, to je tehnika, na to niko ne može da utiče". Najgore je da povisite ton na tog nekog ko je bio zadužen za tu vrstu tehnike, led ekrana, kablova, zvuka, kad ni taj čovek nije kriv - kaže Milica i otkriva zanimljivosti, koje se dešavaju iza bine. 

Naime, na svakom koncertu, u bekstejdžu, nalazi se i jedan čovek, koji je redovno vidi obnaženu: 

- Sada taj čovek koji je sa mnom kada su promene, stejdž menadžer ili binski tehničar, on je tu sa šminkerom, frizerom, kostimografom, za te brze promene. On nam skida "in-ear", vi se presvlačite, brišu vas, navlače na vas novu kombinaciju i izlazite. I sad, Strahinja, koji je bio u Beogradu i koji će biti u Novom Sadu, ne može da ide za Zagreb i ja kažem "dobro, ispred koga se sad skidam opet gola, ajde taman se navikoh na ovog čoveka, ne znam ga, ali bar sam se navikla na njega, ko je sad taj novi, molim vas nađite mi nekog normalnog" - ispričala je Milica. 

Šta je otkrila pred kamerama "Exkluziva", pogledajte u snimku: