U pitanju je koncert Akademskog folklornog ansambla, a gosti su Boban Kostić, umetnički direktor Akademskog folklora ansambla Instituta za umetničku igru; Danica Kadović, autor koreografije i Nevena Bogdanović, autor audio-vizuelnog prikaza.
U pitanju je jedan od 3 turnira sa najvećom tradicijom u Evropi. Tim povodom su gosti “Jutra” Vladimir Šakotić predednik Šahovskog saveza Beograda i Vesna Senić, direktor turnira i član UO Šahovskog saveza Beograda.
Ministarstvo turizma raspisaće uskoro javni poziv za sve zainteresovane ugostiteljsko-turističke objekte koji se bave seoskim turizmom i salaše. Evo ko se može javiti i kada će konkurs biti raspisan.
Ljuba je pozvao svoju simpatiju na piće kako bi joj rekao da on zapravo nije doktor! Anja će pokušati da mu oprosti što ju je lagao, ali ni sama ne zna šta da odgovori na njegovu prosidbu!
Saznajte i koji je skriveni talenat naših mladenaca, na kom neobičnom mestu su odlučili da nabave svadbena odela i da li je mladoženja konačno uspeo da nabavi barjak oko kog se ne slaže sa budućom taštom...
Na jednom mestu naći će se i amateri i profesionalci, a svi imaju jedan cilj - da završe predviđenu rutu na dva točka. Prvi susret je na Fruškoj gori, a kako će sve to izlgedati ćućemo od Nemanje Vajsa, direktora Srbija Epic.
Mlade srpske strelkinje i strelac ostvarile su ogroman uspeh na Evropskom prvenstvu u Talinu. Osvojili su tri medalje i još jednom dokazali da je streljaštvo sport u kojem Srbija ima svetlu budućnost!
Zašto vepra Šarca zovu "Don Žuanom", koliko je do sada krmača sreo i zašto se iznervira onim danima kada ne pravi prasiće, saznajte u novoj epizodi emisije "Nećete verovati"...
Testiraćemo aparat koji navodno otklanja bol. Markus Dojsl je tri godine radio na izumu koji zvuči previše dobro da bi bio istinit! Da li je reč o naučnom proboju ili samo još jednom fantastičnom obećanju?
Naš kuvar Bojan Stanimirović pokazuje kako ovaj neizostavni sastojak može obogatiti slatke i slane zalogaje – od neodoljivog slanog karamela, preko bogatog čokoladnog tarta sa daškom soli, do sočne ribe pečene u slanoj korici.