Da li su vukovi ugroženi, kako žive ove životinje i koliko ih ima u Srbiji? Koliko je, pored vukova, zastupljen i šakal? I koliko štete oni nanose? Gost: lovac Vladimir Mijailović.
U Gračanici traje akcija „Doručak sa gimnazijalcima“, gde učenici prištinske gimnazije sa sedištem u Lapljem Selu sakupljaju novac za svoje školske drugare koji nemaju dovoljno novčanih sredstava da plate matursku ekskurziju.
Kako poremećaj spavanja i prekomerna upotreba lekova utiču na naše zdravlje? Koje namirnice iz prirode možemo da koristimo kako bismo ublažili simptome? Gosti: neurolog, dr Aleksandar Pantović i nutricionista Marija Stajić.
Država je krenula u veliki obračun sa trgovinom droge. Za samo mesec dana uhapšeno 18 ljudi i zaplenjeno oko 300 kilograma narkotika. Koji je značaj ovih policijskih akcija i koliko je opasan "roze kokain" koji je zaplenjen?
U novoj epizodi pogledajte kako izgleda organizacija mađarske svadbe za samo dva dana. Buduća nevesta Anastazia je apotekarka iz Bačkog Petrovog Sela, a budući mladoženja Viktor Seleš iz Mola je radnik u farbari, iako je i on farmaceut po zanimanju.
Đaci tehničke škole "Drvo Art" i ove godine bili su domaćini radionice "Dizajn igrališta", gde su sa svojim vršnjacima iz drugih evropskih zemalja pokazali umeće u oblikovanju drveta.
Posle zimskih meseci vreme je da osvežimo i našu kosu i da je pripremo za proleće. Kako da postane ponovo zdrava i sjajna otkriva frizerka Marina Đorđević.
Više od dve decenije nosi prestižnu titulu prve trube sveta, ali ono što Dejana Petrovića izdvaja nije samo virtuoznost koju je sam sticao od najranijih dana, već i to što spaja tradicionalni zvuk trube i savremenije muzičke pravce.
"Galileo" vas vodi kroz otkačeni Japan, zemlju gde se granice normalnog brišu, a iznenađenja vrebaju iza svakog ćoška! Probaćemo sladoled sa ribom i praviti sendvič za lenje.
Bojan Stanimirović prvo pravi slasne đumbir keksiće koji se tope u ustima, savršene uz čaj ili kafu. Zatim wok preuzima scenu – priprema brz i ukusan "stir fry" sa đumbirom koji donosi eksploziju ukusa.