Astrolog Vladimir Vlajić bio je gost u emisiji "150 minuta" i tom prilikom otkrio šta očekuje horoskopske znake u narednom periodu:

- Moram da napomenem da su planete dosta čudno položene u ovoj nedelji. Nekako u znaku hedonizma, nikome se ne radi, svi su se projektovali već na neki odmor, svi su nekako zbunjeni, izgubljeni i to će im otežati neko svakodnevno funkcionisanje, pa samim tim želim da najavim da će ova nedelja biti u znaku nekakvih kašnjenja, nesporazuma, ali da će to definitivno proći. Ova nedelja je više u varijanti testa izdržljivosti. Nekako će tu biti dosta komplikacija, prepreka i treba suštinski da budemo strpljivi, jer je na snazi kvadrat između Marsa i Plutona, koji upravo daje na toj impulsivnosti već sredinom nedelje, pa je savet da se stišamo koliko god je to moguće - ističe astrolog i otkriva:

- Kada su u pitanju Vage, u znaku/podznaku, na udaru im je glava, kroz više neke metoropatske varijante. Ništa epohalno, proći će vrlo brzo. Emotivni segment za slobodne, mogućnost da upoznaju nekog u društvu ili preko društvenih mreža i da to bude jedna interesantna, lagana emotivna priča za njih. Što se tiče zauzetih, nešto brinu oko nekih para, tokom cele ove nedelje, maštaju, planiraju ili odlaze na neki put. Tokom vikenda, poslovni put je isto tako moguć, znači komunikacija sa ljudima iz drugih mesta, možda čak i stranci, inostranstvo, to im je definitivno povoljno. Nešto će im biti lakše u drugoj polovini nedelje, imaće podršku/pomoć prijatelja, neke neočekivane okolnosti će se promeniti u njihovu korist, tako da je za njih malo lakša ova nedelja. 

Šta je rekao i za ostale horoskopske znake, poslušajte u snimku:

Povezane vesti