Neki znakovi poznati su po svojoj otvorenosti i iskrenosti, dok drugi više vole da skrivaju svoje prave misli i osećanja iza pažljivo konstruiranih maski.

Ako ste se ikad zapitali tko su najiskreniji, a ko najmanje iskreni horoskopski znakovi, otkrivamo ih u nastavku.

Najiskreniji znak: Strelac

Strelčevi jednostavno ne mogu da podnesu neiskrenost. Za njih je iskrenost temelj svakog odnosa i svake situacije. Njihova filozofska priroda i potraga za dubljim značenjem života čine ih nesposobnima za laži i pretvaranja. Ako želite da čujete istinu, čak i ako je bolna, obratite se Strelcu. Oni će vam, bez ustručavanja, reći sve što misle jer veruju da je istina uvek bolja od laži.

Strelčevi su često oni prijatelji koji će vam reći da vam nova frizura baš i ne stoji najbolje, ili da bi možda trebalo da prestanete da se viđate sa onom osobom koja vam ne čini dobro. Njihova iskrenost dolazi iz mesta ljubavi i želje da svi oko njih žive u skladu s istinom. 

Najmanje iskren znak: Riba

Ribe nisu nužno "lažljivci" u klasičnom smislu, ali njihova je priroda takva da više vole da izbegnu sukobe i neprijatne situacije. One su majstori belih laži i poluistina, a sve u nastojanju da zaštite svoja osećanja i osećanja drugih. Ribe će često izabrati da kažu ono što misle da želite da čujete, umesto onoga što je zapravo istina.

Njihova neiskrenost nije zlonamerna, već proizlazi iz njihove duboke empatije i želje da svi budu srećni. Ribe su osetljive duše koje lako preuzimaju tuđe emocije, pa će rađe kreirati iluziju mira nego se suočiti sa neprijatnom istinom. Ako ih pitate za mišljenje o nečemu što je osetljivo, Ribe će često uviti istinu šarolikim bojama, kako bi izbegle mogućnost da povrede vaša osećanja.

Povezane vesti