Vaše horoskopske osobine mogu da se ogledaju u vašem karakteru, nudeći mnoštvo informacija o tome kako je vaša ličnost povezana, šta vas tera, a šta vas jednostavno oduševljava.

Snage i slabosti horoskopskih znakova

Malo samorefleksije nikada nikome nije škodilo, pa evo bližeg pogleda na snage i slabosti horoskopskih znakova, kako ih određuje kosmos:

Snage i slabosti horoskopskih znakova: Ovan je lider, ali  nesiguran

Ne postoji ništa što Ovan ne može postići kada se na to odluči – nijedna planina nije previsoka. Međutim, takođe ćete ih zateći kako neguju sindrom skrivenog prevaranta koji može da uništi njihovo samopouzdanje ako im se dozvoli sloboda.

Bik: Odan, ali tvrdoglav

Bik je najpouzdanija osoba koju možete imati pored sebe kada vam se lađe potonu. Međutim, oni umeju da budu tako tvrdoglavi i mogu da se ljute godinama. Zato se pobrinite da ih ni u kom slučaju ne naljutite.

Blizanci: Svestrani, ali nestrpljivi

Bacite Blizanca vukovima i oni će se vratiti predvodeći čopor — vazdušni element u ovom znaku znači da se mogu lako prilagoditi svakoj situaciji. Ali, njihov fitilj je kratak i kada im ponestane strpljenja sa nekim, više nema mesta za druge šanse.

Rak: Strastven, ali nekomunikativan

Iza mračne tvrđave koju je Rak podigao da zaštiti sebe nalaze se obilne rezerve duboke, besmrtne ljubavi i odanosti. Šteta što će malo ko to moći da doživi jer nisu najbolji u komunikaciji onoga što im je u srcu.

Lav: Samouveren, ali voli da dominira

Rođen da bude pod svetlom reflektora, nema ničega u čemu Lav više uživa. Međutim, ovo urođeno uverenje da su uvek u pravu znači da često mogu da pregaze tuđa osećanja i osećanja. 

Snage i slabosti horoskopskih znakova: Devica je  perfekcionista, ali samokritična

Pažljivo, organizovano i marljivo, ako bi sutra došao kraj sveta, želeli biste da Devica predvodi pohod u novu zoru. Međutim, ta dosadna mrvica samopouzdanja u njihovoj glavi znači da su često oštriji prema sebi nego što bilo ko drugi može biti.

Vaga: Empatična, ali neodlučna

Ako tražite nekoga ko će vam pružiti utešno rame u vreme nevolje i zaista se staviti na vaše mesto, pozovite Vagu. Ova njihova empatična strana ponekad može da se izvuče iz koloseka zbog njihove nesposobnosti da se odluče, uz dodatak straha od sukoba, što znači da nikada ne znate na kojoj su strani.

Škorpija: Intenzivna, ali tajnovita

Vatrena, intenzivna ličnost Škorpije može svako vreme provedeno zajedno učiniti divljom, vrtoglavom vožnjom. Ali iako će se potruditi da se pobrinu za vaše emocionalne potrebe, oni ostaju notorno tajnoviti u vezi sa svojim – srećno u otvaranju kičme ove zatvorene knjige.

Strelac: Spontan, ali ne ispunjava obećanja

Ne postoji pripovedač poput Strelca – on prosto pleni pažnjom dok priča. Ali iako vam mogu pokazati velike snove, ponekad može biti teško utvrditi ih i naterati ih da ispune svoja obećanja.

Jarac: Orijentisan ka cilju, ali neumoljiv

Ne može svako da osvoji svet, ali ako bi Jarac krenuo da to uradi, ništa ga ne bi odvratilo dok ne ostvari svoj cilj. Sa ličnošću koja je ukorenjena u praktičnosti, često ne može da uvaži nijanse i poznato je da ne oprašta tuđe greške.

Vodolija: Filozof, ali povučen

Duboki mislilac sa humanitarnim tragom, Vodolija ima velike planove da promeni svet. Šteta što su rano napustili stranku jer im povučena priroda otežava uspostavljanje veza sa onima oko sebe.

Ribe: Kapriciozne, ali preosetljive

Ako želite da pobegnete od svakodnevne svakodnevnice, maštoviti um Ribe mogu da vas odvedu u carstvo fantazije. Njihova ljubazna, negovana ličnost može se pokazati kao mač sa dve oštrice, jer se njihovo otvoreno osetljivo srce lako rani, što je dodatno pojačano sklonošću da izigravaju žrtvu.

 

Povezane vesti