Svakome je teško da se izvuče iz lošeg raspoloženja. Na kraju krajeva, negativne emocije su jake i može biti teško oduzeti im moć. 

Svako ima svoj metod za podizanje raspoloženja, a ono što radi za vas ne mora nužno raditi i za nekog drugog. Ali astrologija igra veliku ulogu u tome kako horoskopski znaci poboljšavaju svoje raspoloženje.

Ovan

Najbolji način da Ovan podiže raspoloženje je fizički. Bilo da se radi o plivanju ili igri fudbala, ako se upuste u aktivnost dovoljno intenzivnu da im krv počne da pumpa, to im skreće misli od onoga što ih dovodi u loše raspoloženje. Ovan zna da će se uvek osećati bolje nakon što endorfin počne da deluje.

Bik

Biku ne treba dvaput da se kaže da ide i da se počasti, tako da nije ni čudo što ih udovoljavanje sebi dovodi u dobro raspoloženje. To može biti odlazak u banju ili skup obrok, ali i svaka vrsta maženja je idealna za njih. Briga o sebi je dobra za dušu, a u slučaju Bika, to je čudesni lek za loše raspoloženje.

Blizanci

Blizanci ponekad mogu biti neraspoloženi, tako da je najbolji način da preokrenu svoje raspoloženje tako što će se okružiti prijateljima ili voljenim osobama. Blizanci vole da se druže, a druženje sa ljudima ih stimuliše, približavajući ih na korak da se ponovo osećaju sjajno.

Rak

Bez obzira koliko je star Rak, oni su stara duša koja s vremena na vreme postaje nostalgičan. Dakle, jedini način na koji se Rak dovodi u dobro raspoloženje je da oživi lepa sećanja. Oni se osećaju prijatno sa svim svojim emocijama, a sećanje na srećna vremena im omogućava da vide da je sreća još jednom dostižna.

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje, tako da bolje raspoloženje znači da se oblače tako da ga svi vide. Žele da izgledaju sjajno i da sve oči budu uprte u njih! Kada ih drugi ljudi gledaju pozitivno, Lav se oseća neverovatno. Najbolje je da kupe novu odeću, srede frizuru i uvere se da izgledaju odlično.

Devica

Devica nikada nije srećnija nego kada reše nešto što sve ostale ostavlja u čudu. Možda je to težak matematički problem ili logično rešenje problema. Šta god da je, Devica se oseća neverovatno kada pronađe rešenje, a posebno su oduševljeni koliko su svi ostali impresionirani.

Vaga

Vage mrze da se osećaju loše, pa je najbolja stvar za poboljšanje raspoloženja malo smeha. Teško je ostati uznemiren kada se smejete! Vaga će gledati smešne video snimke ili se samo prisećati zabavnih trenutaka sa svojim prijateljima, kako bi izmamila osmeh na sopstveno lice.

Ilustracija; Foto: MilanMarkovic78/Shutterstcok

Škorpija

Škorpija je strastveni horoskopski znak, ali da bi se izvukli iz lošeg raspoloženja, potrebno je da pronađu strastven projekat. Možda postoji zadatak koji žele da urade već neko vreme, a posvećujući mu se u potpunosti, tada su zaista srećni. Kada su fokusirani, smeju se od uva do uha.

Strelac

Strelac je veoma slobodouman, ali to može da ga obuzme s vremena na vreme. Dakle, kada se nađu u lošem raspoloženju, razgovor sa starijom, mudijom osobom, pomaže da svoje nevolje stave u perspektivu. Strelac će osećati zahvalnost za sve divne stvari koje ima, a njegovo kiselo raspoloženje će se odmah promeniti.

Jarac

Kada Jarcu treba podizač raspoloženja, izrada detaljnog plana će ga sigurno dovesti tamo, posebno plan koji uključuje kako će napraviti prostor za napredak u svom životu. Kada daju prioritet onome što im je najvažnije, Jarac će osećati nadu i sreću.

Vodolija

Vodolije neprestano rade na tome da svojim bližnjima poboljšaju život, ali ponekad moraju da učine nešto za sebe. Najbolja stvar da ih razveselite je da budu u prirodi. Bilo da se radi o kampovanju ili šetnji po plaži, važno je da mogu da predahnu.

Ribe

Kada Ribe učine tako mali čin ljubaznosti, počinju da se osećaju lakše skoro odmah. To je zato što, bez obzira da li je u pitanju „dobro jutro“ strancu ili davanje novca beskućniku, ljubaznost takođe pomaže davaocu. Svi žele da budu osoba koja pomaže drugima, ali Ribe idu korak dalje u potrazi za srećom.

Povezane vesti

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?
Astro

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi našoj listi.

4.10.2024. 13:30

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?
Astro

Ko su najmisteriozniji muškarci Zodijaka?

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi našoj listi.

4.10.2024. 13:30