I dok se neki raduju leltu i odmoru kraj mora, za druge su leto i visoke temperature prava noćna mora!

Umesto uživanja na suncu, ovi znakovi radije bi se sklonili u hlad, gde se mogu opustiti bez osećaja iscrpljenosti. Proverite koji to znakovi jako loše podnose visoke temperature i jedva čekaju jesen da malo predahnu.

Rak

Jake ljetne vrućine Rakove mogu učiniti umornima i razdražljivima. Rakovi se najbolje osećaju u hladovini, uz knjigu ili omiljeni film, gde mogu uživati u miru i tišini. Njihova prirodna potreba za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću čini ih osetljivima na stres koji donose visoke temperature. Ako imate prijatelja Raka, očekujte da će leti često tražiti osveženje u hladu ili uz osvežavajuće napitke.

Devica

Jake vrućine mogu biti pravi izazov za Device koje se često osećaju umorno i dekoncentrirano kada temperature rastu. Letne vrućine mogu poremetiti njihovu sposobnost da budu produktivne i fokusirane. Njihova sklonost prema analiziranju svake situacije znači da su često svesne svih negativnih učinaka visokih temperatura na njihovo telo i um.

Za Device, idealno letno okruženje podrazumeva klimatizovane prostorije, hladne napitke i mirne aktivnosti koje im omogućuju da se opuste i zadrže svoj unutrašnji mir.

Bik

Bikovi vole opuštanje u hladovini, uz dobar obrok i omiljene aktivnosti koje im pružaju uživanje bez osećaja iscrpljenosti. Njihova sklonost hedonizmu znači da će radije provesti dan u klimatizovanoj prostoriji ili na terasi u hladu, nego se izlagati jakom suncu. Ako želite usrećiti Bika tokom letnih mjeseci, pobrinite se da uvek ima pristup hladnim osveženjima i udobnom okruženju.