Ovan

Uhvatite ih kada su sami.

Ovnovi su uvek politički korektni, pa ako želite da znate šta zaista misle, moraćete da sačekate dok se gomila ne raziđe. Neće nikoga kritikovati ili otvoreno iznositi nepopularno mišljenje, a nikada nećete upoznati Ovna, ako ste čuli samo njihove odobrene stavove. Oni su izuzetno kompleksni i lojalni pojedinci i neće vam se otvoriti sve dok ne osete jasnu vezu između vas dvoje.

Bik

Dokažite da imate ukusa.

Bik nikada neće razgovarati o nečemu s nekim ko ne zna o čemu govori, a to uključuje i razgovor o sebi. Morate pokazati da imate više od trunke kredibiliteta u oblasti njihovog interesovanja. Dokažite da ste uradili domaći zadatak. Pokažite svoju sposobnost da kreirate i artikulišete sopstveno mišljenje. Ne postoji ništa što više mrze od razgovora bez razumevanja konteksta. Pustite ih da čuju vašu verziju.

Blizanci

Istrajnost.

Blizanci su veoma zauzeti. Ako zaista želite da ih upoznate, nekoliko dana slanja poruka vam neće pomoći. Biće na poslu, sa prijateljima i porodicom, vodeći svoj život. Samo zato što ste novi u njihovom životu, ne znači da imate pravo na njihovu stalnu pažnju. Napravite planove unapred i nastavite da obavljate jedan po jedan razgovor. Uložite trud.

Rak

Pažljivo slušanje.

Kako biste naterali Raka da vam se otvori, morate obratiti veliku pažnju na njihove sitnice. Konstantno održavanje koraka s njima je vaša jedina opcija. Povezivanje stvari  i postavljanje sopstvenih pitanja. Oni će nagraditi vašu posvećenost, tako što će zadovoljiti vašu radoznalost. 

Lav

Dajte im mikrofon.

Sve šale na stranu, Lavovima je samo potrebna publika. Naravno, možda u početku imaju malu tremu, ali sve što zaista žele je da znaju da neko želi da ih sluša. To je ono o čemu su sanjali i čekali od malih nogu. Podstaknite ih malo i dajte im do znanja koliko ste oduševljeni da čujete šta imaju da kažu. Oni će vam dati uvid u svoja dešavanja, bez da vas teraju da molite za informacije. 

Devica

Zadirkujte ih.

Devici morate pokazati da ih se ne plašite, inače se nikada nećete izdvojiti iz mase njihovih obožavatelja. Ako uspete da im se na fin način podsmevate i zadirkujete, probićete njihovu ljusku i odvojiti čoveka od mita. 

Vaga

Podignite temu razgovora.

Vaga se neće duboko upustiti u razgovore o bilo čemu osnovnom. Tejlor Svift, sportu i vremenu nije mesto u razgovoru. Vaš je posao da pokažete da ste sposobni za složeno, emocionalno inteligentno i intelektualno razmišljanje. Imenujte igru i Vaga je spremna da sedne preko puta vas i igra. Neće vam biti lako kada shvate da ste u njihovoj težinskoj kategoriji.

Ilustracija; Foto: Just Life/Shutterstock

Škorpija

Iskrenost.

Biće potrebno vreme i doslednost sa vaše strane, ali da biste naterali Škorpiju da se otvori, morate, morate, morate da im dokažete da govorite istinu. Imaju duboko razumevanje emocija, što mehanizme manipulacije čini previše očiglednim za njih. Oni znaju kako drugi to iskorištavaju, pokazujući lažni interes. Zato samo ispunite svoju reč. Njihovo poverenje se mora zaslužiti, pre nego što možete uživati u njemu. 

Strelac

Naterajte ih da vas imitiraju.

Strelac voli da izdvoji nekog koga vide kao stidljivog ili tihog i da sazna sve o njima. To im je prilika da se "igraju" voditelja i pretvaraju da rade intervju. Međutim, slatka stvar kod njih je to što kada razgoliš svoju dušu, nikada te neće ostaviti da visiš sam. Za svaku tajnu koju kažete, oni će ispričati nešto o sebi, tako da ćete se osećati kao da ste u dobrom društvu.

Jarac

Pokažite neki integritet.

Jarčevi moraju da vide da niste kancelarijska tračara. Čuvajte ono što je između vas rečeno u poverenju i nemojte bežati i pričati o njima iza njihovih leđa, čim vam otkriju bilo šta sočno. Oni znaju da vesti brzo putuju u malim krugovima i ne veruju u neprestano tračarenje, bez obzira koliko su frustrirani. Oni se ponose time što se izdižu iznad sitničavosti.

Vodolija

Slušajte njihov govor. 

Prirodno je da želite da znate sve o Vodoliji. Oni su intrigantni pojedinci. Ali način na koji razbijete taj orah je da ih pustite da urade svoje. Oni uvek rade na projektu ili za cilj, a vi jednostavno morate da slušate o čemu žele da razgovaraju. Uvek postoji razlika između onoga što rade i onoga što su oni u svojoj srži. Samo treba da pratite nit.

Ribe

Prekinite njihovo sanjarenje.

Jedini način da upoznate Ribu je da im privučete pažnju. Pokažite im da vidite da su duboko u sanjarenju, dok zure kroz prozor i pitajte ih o čemu razmišljaju, jer očigledno nije u pitanju okruženje ili vreme. Svoje ideje drže za sebe, jer pretpostavljaju da većina sveta nije podešena na opseg onoga što njihov mentalni svet može da ponudi. Sve što treba da uradite je da pokažete interesovanje za njihovo sanjarenje.

Povezane vesti