Evo o kojim znakovima je reč:

Devica

Kada se nađete u stresnoj situaciji, Devica će uvek znati kako da sagleda situacija iz svakog ugla, a nakon toga će vam dati praktične i logične savete. Device su izvrsne u razbijanju problema na manje delove, na lakše rešive delove. Njihova sposobnost da ostanu smirene i usresređene čini ih savršenima za pružanje podrške kada sve izgleda haotično.

Ako tražite savet koji je utemeljen na logici i činjenicama, obratite se Devicama - njihov pragmatičan pristup pomoći će vam da pronađete put kroz stresne situacije.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj sposobnosti da ostanu smireni i pribrani čak i u najtežim situacijama. Njihova sklonost prema planiranju i strategiji čini ih idealnim za davanje saveta kada stvari krenu po zlu. Uvek će vam dati savet koji je utemeljen na dugoročnim ciljevima i praktičnim rešenjima.

Njihova odgovornost i marljivost čine ih izuzetno pouzdanim osobama, a njihov smiren i strateški pristup pomoći će vam da se usresredite na rešavanje problema. U situacijama kada vam treba neko ko će vam pomoći da ostanete usmereni na cilj i izradite plan za izlazak iz stresne situacije, obratite se Jarčevima.

Rak

Rakovi su prirodni zaštitnici i uvek su tu da pruže podršku i utehu kada je najpotrebnije. Njihova sposobnost da se povežu s tuđim emocijama čini ih izvrsnima u davanju saveta koji su puni empatije. Saslušaće vas s punom pažnjom i razumevanjem, pružajući savete koji su temeljeni na ljubavi i brizi.

Njihova sposobnost stvaranja sigurnog okruženja u kojem se možete osećati zaštićeno i voljeno čini ih neprocenjivima u stresnim situacijama. Ako vam je potreban neko će vas podržati i pružiti vam emocionalnu utehu, Rak je vaš idealan savetnik.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj sposobnosti brzog razmišljanja i donošenja odluka. Izvrsni su u komunikaciji i uvek imaju spreman pravi savet za svaku situaciju. Pomoći će vam da sagledate sve aspekte problema i brzo će vam pomoći da nađete rešenje.