Evo ko su srećni dobitnici ove "romantične lutrije".

Rak

Rakovi će ove godine privući ljubav kao magnet. Do kraja leta zvezde im spremaju susret s osobom koja će razumjeti svaki njihov pogled. Njihova ljetna romansa bit će ispunjena šetnjama uz plažu, gledanjem zvezda i dugim razgovorima koji će ih povezati na dubljoj razini.

Lav

Harizma i vatrena energija Lavova privući će osobu koja će ih obožavati poput pravog kralja ili kraljice. Zajedno će uživati u romantičnim večerama pod zvezdama, luksuznim putovanjima i nezaboravnim avanturama. Njihova ljubavna priča biće poput holivudskog filma - puna strasti, smeha i uzbuđenja.

Vaga

Leto Vage biće ispunjeno balansom i ljubavnom harmonijom. Zvezde im donose susret sa osobom koja će savršeno upotpuniti njihov život. Njihova ljubavna priča biće poput elegantnog plesa u kom će zajedno pronaći savršen ritam i uživati u svakom trenutku.

Strelac

Strelčeva želja za istraživanjem i slobodom privući će osobu koja će deliti njihovu strast za životom. Zajedno će otkrivati nove destinacije, učestvovati u uzbudljivim aktivnostima i uživati u svakom trenutku provedenom zajedno. Njihova letna ljubav biće poput pustolovine, ispunjene smehom, adrenalinom i nezaboravnim trenucima.