Prema astrolozima, svaki znak zodijaka ima svoje jedinstvene kvalitete i sposobnosti, koje se ispoljavaju na različite načine. Jedan od najinteresantnijih, koji se može pripisati zvezdama je umetnost ljubljenja. 

Prema astrolozima, neki horoskopski znaci su veštiji u poljupcima od drugih, jer njihove zvezde vode pravu umetnost zavođenja i nežnosti. 

Ko se najbolje ljubi, sudeći po astrologiji?

Bik

Bikovi su poznati po svojoj senzualnosti i uživanju u fizičkim zadovoljstvima, što ih stavlja na vrh liste majstorskih poljubaca. Kao zemljani znak, on ima prirodan osećaj fizičkog zadovoljstva i lako pronalazi način da ugodi svom partneru. Njegovi poljupci su spori, temeljiti i izuzetno senzualni, jer odvaja vreme da istraži svako čulno iskustvo. Njegova strast za zadovoljstvom izražava se kroz meke, ali intenzivne poljupce koji mogu da traju čitavu večnost.

Lav

Lav je poznat po svojoj harizmi, samopouzdanju i strasti. Kada se Lav ljubi, to čini svom svojom energijom i entuzijazmom. Njegovi poljupci su često puni intenziteta i vatre, jer voli da bude u centru pažnje i uživa u izražavanju svoje strasti. Njegova samouverena priroda ogleda se u njegovim poljupcima, koji su često veoma kreativni i dinamični. Lav želi da impresionira i da se pobrine da njegov partner oseti svaki trenutak poljupca.

Škorpija

Škorpija je najstrastveniji i najintenzivniji znak astrologije. Njegove duboke emocije i snažna priroda izražavaju se kroz njegove poljupce, koji su obično veoma duboki, intenzivni i senzualni. Škorpija se ljubi svom dušom, jer traži duboku vezu sa partnerom. Poljupci su često opojni i puni misterije, jer ima prirodnu sposobnost da stvori snažnu emocionalnu vezu.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj osetljivosti, romantizmu i intuiciji. Poljupci Riba su nežni, slatki i duboko emotivni. Imaju prirodnu sposobnost povezivanja na emotivnom nivou, što njihove poljupce čini veoma intimnim i ljubavnim. Zbog svoje intuitivne prirode, Ribe mogu lako da osete šta je potrebno njihovom partneru, omogućavajući im da stvore savršenu atmosferu za nezaboravne poljupce.

Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Vaga

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Vaga je pravi majstor u umetnosti ljubljenja. Vage su poznate po svojoj nežnosti, romantici i eleganciji. Njihovi poljupci su izuzetno izbalansirani, puni ljubavi i pažnje prema partneru. Vaga se fokusira na harmoniju i estetiku, što znači da će se uvek pobrinuti da poljupci budu meki, slatki i savršeno usklađeni sa željama njenog partnera.

Blizanci

Blizanci unose razigranost i radoznalost u poljupce. Kao vazdušni znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, Blizanci su majstori u korišćenju svojih usana da prenesu zadovoljstvo i strast. Njihovi poljupci su puni raznolikosti, iznenađenja i kreativnosti. Blizanci uživaju u istraživanju novih načina ljubljenja i uvek su spremni da odvedu svog partnera na uzbudljivo putovanje senzualnih iskustava.

Bez obzira koji ste znak, ključ je za nezaboravne poljupce iskrena povezanost i pažnja prema željama i potrebama vašeg partnera. Odvojite vreme, uživajte u trenutku i neka to bude vaš strastveni izraz kroz svaki poljubac.

Povezane vesti