Vodolija

Vodolija ima tendenciju da bude prilično prevrtljiva i neodlučna. Kotrljaju se kao kamen. Oni vole ideju ljubavi, slično kao što ćete se vi zaljubiti u ideju o njima. Ali ovo im se ne sviđa, jer s vremena na vreme nisu ni sigurni koliko dobro poznaju sebe, pa se pitaju kako biste ih uopšte mogli voleti. Vodolije traže samootkrivanje i aktualizaciju kroz svoju potragu za avanturom i dobrom pričom. Njihova "romantična osvajanja" su prilika da još jednu dobru priču dodaju svojoj kolekciji. Ostaće preko noći, ali ih je teško zadržati posle podneva. Iako žude za nedeljnom ljubavlju, postoji deo njihove prirode koji ne mogu da kontrolišu. Njihova namera nije da vam slome srce, ali izgleda da na kraju uvek bude tako. Ako možete da im obezbedite beskrajni ponor nepredvidljivosti i žudnje za životom, oni će ostati. Međutim, na kraju postaju nemirni i osećaju da ih svet ponovo poziva. Nikada neće zaboraviti ljubav koju ste im pokazali, ali nije uvek dovoljno da ostanu. Često se osećaju neshvaćeno. Oni nisu loši momci, ljubav i emocije su samo po sebi komplikovane i još nisu shvatili tu stranu sebe. Ne žele da budu popravljeni, samo shvaćeni.

Jarac

Lomljenje njihovog srca bi slomilo vaše. Stvar je u tome da je uglavnom, jedini način da vam Jarac slomi srce taj ako vi prvo slomite njihovo. Jarčevi mogu biti prilično šturi kada je ljubav u pitanju. Gotovo da se prema ljubavnim stvarima odnose kao prema poslu. Naučili su da štite svoja srca, ali kada vas jednom puste unutra, to je zato što se osećaju kao da ste zaslužili njihovo poverenje. Oni su lojalni i utemeljeni i kada se obavežu, to je kraj igre. Ili ste sa njima ili protiv njih i čim osete da ste slomili njihovo poverenje, postaju opaki. Tamnija strana njihove prirode otkriva se dok uvijaju nož. Zavođenje postaje igra koju oni igraju i cilj je da vas rane dublje, nego što ćete vi raniti njih. Oni nisu zli, oni sebe vide kao da čine uslugu svetu, tako što će se pobrinuti da dvaput razmislite pre nego što ponovo uradite neku glupost. Za Jarčeve je sve u tome da dobijete ono što zaslužujete. Vi lajete, oni grizu. Vi sečete, oni pucaju. Jarčevi će vas povrediti više nego bilo koji drugi zodijak, jer znaju kako da iskoriste mračne strane ljudske prirode. Oni znaju vaše prednosti i slabosti. Oni znaju tačke pritiska koje posedujete, za koje nikada niste priznali da ih imate. Njihov omiljeni način da vam slome srce je pobeda. 

Ilustracija; Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Blizanci

Lako je zaljubiti se u Blizanca, ali je toliko teško odljubiti se. Čovek bi pomislio da bi, pošto ih predstavlja tarot karta Ljubavnici, svaka vrsta romantične veze sa njima bila bajka, ali biste bili naivni da tako mislite. Zašto je ovako? Jer mržnja nije suprotnost ljubavi. Suprotnost ljubavi je ravnodušnost. Možete voleti i mrzeti osobu u isto vreme i ako mi ne verujete ... zabavljajte se sa Blizancem. Oni to ne olakšavaju. Gotovo je nemoguće voleti Blizanca i otići nepovređen. Očekuju da volite svaki njihov aspekt. Dobar, loš i ružan. To je paket aranžman. Ako osete vaš prezir prema težim stranama njihove prirode, odbijaju da odustanu dok ih ne prihvatite onakvima kakvi jesu. Ali ova tamnija strana njihove prirode ponekad je skoro neprepoznatljiva. Ponekad čak i ne znate ko je ova osoba. To ne znači da treba da izbegavate Blizance u potpunosti. Njihova ljubav je intenzivna i to je nešto što samo nekolicina može zaista da ceni. Njihova nepredvidiva priroda stvara toksični ciklus u kojem ne shvatate da ste zaglavljeni. Voleti Blizanca biće neverovatno nagrađivano i nateraće vas da preispitate svaku odluku koju ste ikada doneli. Bez obzira na to, ako vam slome srce, naučićete mnogo o sebi u tom procesu.

Devica

Voleti Devicu nije za one sa slabim srcem. Device nisu loš znak za zabavljanje. Oni najverovatnije neće učiniti ništa da vas namerno po. Većina Devica poštuje i brine o emocijama drugih. Bez obzira na to, oni nisu vrsta znakova sa kojima treba biti emocionalno nepromišljen. Ali teško je ne prepustiti se njihovom šarmu i ideji budućnosti sa njima. Oni su prilično nezavisni i spremni su da uzvrate ljubav, samo ako ona ispuni njihova neverovatno visoka očekivanja. Device obično više vole da budu same. One su neverovatno zadovoljne što su same sa sobom i posvetiće vam se samo ako je to bolje nego da budu same. One će prihvatiti vaše srce, ali vam najverovatnije neće dati zauzvrat, što će vam samo po sebi ostaviti praznim i zavisnim od njihovog odobrenja. To je potraga za Devicom koja će vam slomiti srce. One mogu nenamerno učiniti da se osećate kao da niste dovoljni. Kao što god da uradite da im ugodite, to nikada neće biti dovoljno. Možete im se ponuditi na srebrnom poslužavniku, samo da oni apatično slegnu ramenima i vrate pažnju na sebe. Najgori deo u tome da vam Devica slomi srce je činjenica da vam neće dati razlog da ih mrzite. Kako bi mogli da ih mrzite? Zato što im se niste svideli? To samo znači da vas dvoje nije trebalo da budete zajedno. Ali pošto ih ne mrzite, to vam otežava prelazak sa ideje da ste vas dvoje zajedno. Provešćete mesece prelivajući svaku interakciju sa njima, pitajući se gde ste pogrešili i šta ste mogli bolje da uradite. Krivite sebe što ste propustili nešto posebno. Samo znajte, niste vi u pitanju, a čak nisu ni oni. U ovoj priči nema lošeg momka, samo dvoje ljudi koji na kraju nisu uspeli.

Povezane vesti