Ovan

Direktan, asertivan i orijentisan na akciju, Ovan je rođen da bude spreman. Ova osobina se manifestuje kroz verbalni jezik, akciju i neverbalne znakove. Ovan je rođen kao borac i preuzeće inicijativu da obavi posao. Nije od onih koji se zadržavaju na emocijama, već će vam reći kako stvari stoje i brzo će preći na bilo koji sledeći zadatak, koji zahteva njihovu pažnju. Ponekad, Ovan može izgledati kao nestrpljiv i neosetljiv, ali ako pažljivo slušate, verovatno ćete čuti reči duboke i neophodne mudrosti.

Devica

Pažljiva prema detaljima i usklađena da traži savršenstvo, Devica najviše dolazi do izražaja kada služi sebi i drugima. Oni se dobro snalaze u lekarskim profesijama i u stanju su da saopštavaju povratne informacije objektivno, govoreći sa mesta ljubaznosti i iskrenosti. Kao promenljivi zemaljski znak, Devica predstavlja izazove na način na koji drugi mogu da prime i da se opipljivo integrišu. Imajte na umu, međutim, da sklonost ka samoanalizi, može se graničiti sa samokritikom. Ako se ne kontroliše, Devica može ostati sa osećajem ogromnog nemira, izgaranja ili frustracije.

Strelac

Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, Strelčeva ambiciozna ličnost dovodi ih do toga da doživotno uče. Strelac gradi stalni okvir života, prožet osećajem smisla i nepokolebljivim optimizmom. Priroda nalik životinjskoj, čini da se Strelac ne plaši novih iskustava. Iako otvorenog uma, rizikuju da postanu previše dogmatični u svom sistemu verovanja. Stalna potraga za istinom i smislom inspiriše Strelce da dele i govore svoju perspektivu, dok nastavljaju da razvijaju holističku životnu filozofiju. Izazov za Strelca je da u isto vreme govore svoju istinu, dok ostaju otvoreni za beskonačne ishode.

Povezane vesti