Ovan

Najbolji tip osobe za Ovna za brak je neko ko mu pomaže da ostane prizemljen. Ovan prolazi kroz život glavom bez obzira, ne obraćajući pažnju na posledice. Vatreni i spontani, Ovan se ne plaši da sledi svoje strasti ili impulse, zbog čega je savršena osoba za njih ona koja ih izbalansira i može da ih usidri kada je potrebno. Savršena osoba neće tražiti od Ovna da se promeni i neće ga sputavati, ona će jednostavno biti čvrsto tlo koje im treba.

Bik

Najbolji tip osobe za braka Bika je neko ko zna kako da uravnoteži ozbiljnost i zabavu. Evo nekoliko stvari o Bikovima: Oni su tako zabavni i vole da se dobro zabavljaju. Međutim, oni su takođe neverovatno vredni radnici, koji će učiniti skoro sve da postignu svoje ciljeve. Prava osoba će biti spremna da izađe na ludu noć jednog vikenda i ostane da sutradan da napuni baterije. Ona će znati kako da nasmeje Bika, ali i kako da ga ohrabri kada je tužan i da bude tu da ga sluša kada mu zatreba.

Blizanci

Najbolji tip osobe za brak sa Blizanacem je neko ko se oseća kao "partner u zločinu". Blizanci mogu biti nestašni kada to žele i vole da misle o sebi i svom partneru kao o modernim Boniju i Klajdu. Oni vole da imaju nekoga ko se šali sa njima, ko se ne plaši da preuzme svet sa njima, jer će na kraju dana uvek biti "mi protiv njih". Najbolja veza za Blizance je ona koja ih čini da se osećaju kao deo tima, stvorenog samo za dvoje ljudi.

Rak

Najbolji tip osobe sa kojom će Rak stupiti u brak je neko ko se oseća kao kod kuće. Rakovi su veoma nostalgični ljudi. Često se povezuju sa stereotipima da su "kućni tip". Više vole da se osećaju bezbedno i udobno i zbog toga često žude za stvarima koje su im poznate ili ih podsećaju na najsrećnija vremena u njihovom životu. Najbolji tip osobe za brak je neko ko ih podseća na sve te stvari i ko pomaže da taj osećaj unese u svaki drugi aspekt njihovog života.

Lav

Najbolji tip osobe za Lava je neko ko voli da obasja svoje svetlo na njih. Lavovi imaju tendenciju da budu stereotipni kao oni koji traže pažnju, ali to nije ono o čemu ovde govorimo. Jer prava osoba za Lava ih vidi zbog dijamanta kakav jeste i želi da ih pokaže svetu. Prava osoba za Lava nikada neće uskratiti svoje komplimente ili obožavanje, jer žele da se osećaju posebnim i viđenim - a Lav će uvek sijati jače pod prelepom toplinom reflektora.

Devica

Najbolji tip osobe za Devicu je neko ko može da je natera da se opusti i prepusti. Device su poznati perfekcionisti, ali to je često zato što se toliko zaglave u sopstvenoj glavi, da se bore da izađu. Savršena osoba za njih to zna, ali takođe zna kako da ih ubedi da izađu iz svoje zone udobnosti i da se osećaju opuštenije u sopstvenoj koži. Moći će da ubede svoju Devicu da radi stvari koje inače ne rade same, kao što je pevanje u kolima ili pokušaj novog hobija ili planiranje odmora iz snova. Najbolji tip osobe za Devicu je neko ko ih voli upravo takve kakve jesu, ali ko takođe zna da je čak i Devici ponekad potreban odmor od sopstvenog mozga.

Ilustracija; Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Vaga

Najbolji tip osobe za brak sa Vagom je neko ko ih u potpunosti podržava (a da nije ljubomoran na njih). Vage su retko stvorenje. Imaju mnogo strasti i mnogo odlučnosti, ali takođe znaju kako da se oslobode i budu u centru dešavanja. Ovo može biti mnogo za partnera, ako se brine da li će se osećati u senci ili žele da im Vaga posveti više pažnje. Zato što Vage jako vole, ali takođe moraju da imaju prostor samo za sebe, najbolji tip osobe za Vagu je neko ko to ne samo razume već i podstiče.

Škorpija

Najbolji tip osobe za brak sa Škorpijom je neko ko je spreman da bude u potpunosti njihova osoba. Škorpije mogu biti složene - imaju mnogo velikih osećanja, ali zato imaju i mnogo odbrambenih mehanizama da ih zaštite. Nikada neće biti prva osoba koja će nekome slepo verovati, zbog čega im je odanost toliko važna u odnosima. Moraju da znaju da će njihova osoba biti uz njih kroz sve i da neće odustati od njih, čak i kada im je Škorpija najmračnija. Najbolji tip osobe za brak sa Škorpijom je neko ko im nikada neće dati razloga da sumnjaju ili se osećaju izdanim.

Strelac

Najbolji tip osobe za Strelca za brak je neko ko se oseća kao njihov najbolji prijatelj. Nije tajna da Strelac radije tretira život kao avanturu. Žele da vide svet i istraže svaku priliku koju mogu, a ima li boljeg načina da to urade nego sa nekim ko se oseća kao njihov najbolji prijatelj pored njih? Oni napreduju kada su sa nekim ko ih zasmejava, ko je voljan da im se pridruži u svim njihovim spontanim eskapadama i ko čini da se svako novo mesto oseća pomalo kao kod kuće i ko će učiniti da se svi ti svakodnevni, obični dani budu zabavni.

Jarac

Najbolji tip osobe za brak Jarca je neko ko razume njihove ambicije i ne pokušava da umanji njihov nagon. Vaš idealni partner će razumeti da će vam ponekad posao i ciljevi zaista biti na prvom mestu i to ne zato što manje volite svog partnera, već zato što ponekad morate da usmerite svoju energiju na druge stvari koje su vam takođe važne u životu. Vaš savršeni partner je osoba koja vas tera da date sve od sebe i koja razume koliko vam uspeh zaista znači i koja je tu da vas ohrabri na svakom koraku.

Vodolija

Najbolja osoba za brak za Vodoliju je neko ko ih prihvata onakvima kakvi su kada su najranjiviji. Vodolije se često nazivaju udaljenim i povučenima, ali istina je da oni jednostavno ne vole uvek da budu ranjivi sa ljudima, jer zbog toga mogu da se osećaju osuđeno, neshvaćeno ili čak samo neprijatno. Ali najbolja osoba za koju će se Vodolija udati je neko ko ih čini sigurnim da se tako otvore, jer znaju da ih nikada neće osuđivati. Oni će se osećati bezbedno kada govore o svojim mislima, svojoj prošlosti i svojim snovima, jer će znati da ih njihova osoba vidi onakvima kakvi zaista jesu i voli ih zbog toga.

Ribe

Najbolji tip osobe za brak sa Ribama je neko zbog koga se osećaju potpuno viđenim. Evo jedne stvari u vezi sa Ribama: oni su kameleoni horoskopskog znaka. Oni su dovoljno tečni da mogu da oblikuju svoju ličnost tako da se uklapaju sa bilo kim oko sebe, što je deo onoga što ih čini tako interesantnim u društvu. Ali iako im možda neće smetati da stave ove različite maske sa prijateljima i drugim grupama, potreban im je partner koji ih vidi onakvim kakvi jesu, ne samo delove koje Ribe žele da pokažu i koji ih u potpunosti prihvata zbog toga.

Povezane vesti