Većina znakova zodijaka nije zainteresovano za zabavljanje sa prevarantom. Međutim, neki od njih opraštaju. Spremni su da daju nekome šansu i vide da li su se promenili. Naravno, drugi znaci nisu toliko optimistični. Evo nekoliko znakova koji će odbiti da izlaze sa preljubnikom:  

Devica

Device razmišljaju glavom umesto srcem. Čak i ako očajnički žele da budu sa nekim, poslušaće svoju logiku i šta ih srce moli da urade. To znači da neće stupiti u vezu sa nekim ko ima potencijal da im slomi srce. Oni će nabrojati prednosti i nedostatke i ubediti sebe da je bolje biti siguran nego žaliti. Na kraju krajeva, ne moraju da budu u vezi da bi bili srećni. Oni bi radije ostali sami i fokusirali se na druga područja svog sveta nego da se mešaju sa prevarantom.

Rak

Rakovi su neverovatno osetljivi. Oni imaju tendenciju da već imaju problema sa poverenjem, pa bi im izlazak sa prevarantom još više otežao osećaj ugodnosti u vezi. Nikada ne bi mogli da budu mirni znajući da postoji šansa da njihov partner tamo, spava sa nekim drugim. Osim toga, Rakovi traže nešto ozbiljno. Žele da se skrase sa nekim ko će biti tu za njih do kraja njihovog života, tako da neće izlaziti sa nekim ko je još uvek zainteresovan da ispipava teren, da izlazi, da testira druge opcije. Rakovi su posvećeni. Jednom kada odluče da izađu sa vama, neće zalutati i očekuju da im pokažete istu količinu lojalnosti i poštovanja.

Škorpija

Škorpije će vas "ubosti" ako se osećaju kao da ste ih izdali. One ne shvataju olako izdaju. Ako ih povredite, želeće da se osvete. Neće rizikovati da ostanu sa prevarantom, jer nikada više neće moći da gledaju ovu osobu na isti način. Sve o čemu će moći da razmišljaju je koliko jako žele da izjednače rezultat, što je neverovatno nezdravo u bilo kojoj vezi. Škorpije nikada ne bi mogle da izdrže sa prevarantom, jer zahtevaju poštovanje. Ako im se ne vrati ista lojalnost, onda će biti ispunjeni besom. Neće moći da se odmore dok ne osete da ova osoba plaća za ono što je uradila.

Lav

Čak i ako nemaju pojma da njihov partner vara, oni će biti nezadovoljni ako ne dobijaju dovoljno pažnje u vezi. Žele da budu jedini koje je njihov partner zainteresovan da vidi, a kamoli da ljubi. Lavovi imaju visoke standarde, tako da se neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuju. Oni znaju da će se neko drugi tamo bolje ophoditi prema njima, tako da se neće osećati zaglavljenima u toksičnoj vezi. Ako ih neko vara, onda je to gubitak te osobe. Lavovi će otići bez prethodnog dvoumljenja. Oni će znati da je to pravi potez.

Povezane vesti