Da li ste zabavni ili nezainteresovani? Da li delujete zbunjeno ili sa lakoćom komunicirate? Šta potencijalni partner razmišlja o vama na kraju sastanka?

Iako je za vas najvažnije da li vam se dopala druga osoba, dobro je znati kako izgledate u njenim očima. Detalje o svakom znaku Zodijaka pogledajte u nastavku:

Ovan

Ovan je neko ko je najuspešniji na prvim sastancima. Oni žive zbog izazova i novih iskustava, a prvi sastanak spada u obe kategorije. Izgledaju kao da su puni samopouzdanja i entuzijazma - očigledno je da se zabavljaju i da im je udobno u svojoj koži.

Bik

Iako su Bikovi u najboljem svetlu u svojoj udobnoj zoni, dobra vest je da njima nije potrebno mnogo da stranac postane osoba koju vole. Zbog toga, plašljivi Bik postaje šarmantan čak i na prvom sastanku.

Blizanci

Ako poznajete nekog ko je Blizanac u horoskopu, sigurno znate sve njegove osobine. Ali na prvom sastanku, Blizanci znaju kako da pokažu najbolje od sebe. Oni su stvarno lukavi i odlični sagovornici. Svako ko je bio na sastanku sa njima bio je šarmiran i impresioniran.

Rak

Rakovi često brinu da nisu dobri na prvom sastanku, ali to nije tačno. Njihova zabrinutost je što su suviše tihi i povučeni. Naravno, oni su malo stidljivi na prvom sastanku, ali su odlični slušaoci i znaju kako da se sagovornik oseća prijatno, čak i na prvom sastanku.

Lav

Za razliku od drugih znakova, Lava ne zanima mnogo kako izgleda na prvom sastanku. Zna da je neverovatan, a ovo samopouzdanje izgleda odlično na prvom sastanku. Lavovi su hrabri, ali bi trebalo da paze da ne izgledaju kao egoisti.

Devica

Za plašljive Device prvi sastanak je najgori. Previše su striktni prema sebi. Pre prvog sastanka potrebno je da se opuste i shvate da su sjajni. Dozvolite da vas potencijalni partner upozna i shvati da ste vrlo inteligentni i zabavni.

Vaga

Vage su odlične na prvim sastancima. Za njih su sastanci prilika da se druže, da budu šarmantni i harizmatični. Sve ove karakteristike ostavljaju pozitivan utisak na svakoga ko je izašao sa njima.

Škorpija

Škorpije se po pravilu stvarno teško čitaju, sve dok nisu spremne da saznaju šta stvarno žele. Ovo je naročito tačno na prvom sastanku. Ako su zainteresovani, Škorpije će napraviti prvi korak, ali ako nisu onda se povuku i postaju misteriozne. To ih čini neodoljivim i nezaboravnim na prvim sastancima.

Strelac

Strelčevi su odlični na prvim sastancima. Međutim, najčešće su prvi sastanci jedini jer gube interes. Na prvom sastanku su zabavni i otvoreni i pošto svi žele ono što ne mogu imati, Strelčevi su zaista neodoljivi.

Jarac

Kao i Devica, Jarac se na prvom sastanku takođe ne oseća ugodno. Obično su povučeni i ne osećaju se veoma prijatno. Međutim, ovi znakovi imaju prirodu koja privlači inteligentne ljude.

Vodolija

Vodolija ne ide na mnoge prve sastanke. Oni su nezavisni, tako da ne traže partnera. Često na prvom sastanku izgledaju kao da su odsutni. Ali, Vodolije su jedinstvene, pa su samim tim zaista nezaboravne.

Ribe

Ribe su rođeni romantičari, tako da žele da se pokažu u dobrom svetlu na prvom sastanku. Iako je njihova iskrenost šarmantna, mogu se stideti. Takođe će verovatno odložiti sastanak, ali uvek će ostaviti dobar utisak i predstaviće se kao dobra i otvorena osoba.

Povezane vesti