Svaki horoskopski znak ima "ono nešto" zbog čega se oseća bolje, bilo da je to odlična knjiga za čitanje ili planiranje uzbudljivog putovanja u inostranstvo.

Evo šta čini da vaša duša blista, na osnovu jedinstvenih osobina vašeg horoskopskog znaka.

Ovan: Vežbanje

Ovan uživa u takmičenjima, ali je vežbanje zapravo ono zbog čega prvi horoskopski znak sija najsjajnije. Najbolji ste kada se takmičite sami sa sobom; pošto znate da ste ionako broj jedan, ništa nije tako dobro kao da pobedite sopstveni rekord. Potrebno vam je fizičko oslobađanje za svu tu nagomilanu vatru, agresiju i anksioznost. Dok neki horoskopski znaci uživaju u jogi ili baletu, vi više volite aktivnosti kao što su trčanje, kik boks ili ples, kako bi vaš duh zablistao. Ništa se ne može porediti sa osećajem trčanja ili pohađanja časa plesa. Oslobađa stres, podiže vaše samopouzdanje i pokreće vaše kreativne sokove; u suštini, vežba vas čini najboljom verzijom sebe.

Bik: Priroda

Bikovi su instinktivno privučeni životom biljaka. Vaša duša blista kada se povežete sa prirodom ili provodite vreme na otvorenom. Skloni ste da budete radoholičar, tako da morate svesno da se potrudite da izađete napolje. Iako volite svoju zonu udobnosti, gurati sebe da odete na planinarenje i u nešto novo je neverovatno korisno. Ili, ako se ne osećate baš toliko avanturistički, napravite piknik u parku ili uložite u novu kućnu biljku. Povezivanje sa bujnim zelenilom i prelepim pejzažom vas osvetljava i čini da se osećate mirno.

Blizanci: Znanje

Volite da učite nove stvari i ništa ne oduševljava vašu dušu toliko kao dobra knjiga ili dokumentarac. Točkovi vašeg uma se uvek okreću, a vi gledate ispod površine stvari da biste razumeli njihovo dublje značenje. Na primer, dok neke horoskopske znake uzbuđuje da probaju novi restoran, vi ste više zainteresovani za koncept, kuvara i šta čini da sastojci funkcionišu zajedno. Volite da zaronite duboko u bilo koju temu, posebno u one koje izazivaju vaša lična interesovanja. Idite u biblioteku i izaberite gomilu knjiga o svojim raznim hobijima i nećete moći da prestanete da se cerekate dok nosite svoju kolekciju kroz vrata. 

Rak: Deca

Rak se smatra "majkom zodijaka". Bez obzira da li imate svoju decu ili ne, vreme provedeno sa decom ima koristi. Deca vam omogućavaju da izađete iz svoje ljuske, inspirišući vas da prihvatite ranjivost i budete autentični. Ako deca nisu vaša stvar, povezivanje sa vašom negovateljskom i razigranom stranom čini da se osećate najbolje. Oblačiti se kao vilinska princeza ili maziti svoje kućne ljubimce jednako je korisno i čini da vam srce zapeva.

Lav: Komplimenti

Da, vi Lavovi obožavate komplimente o svojoj lepoti, seksualnosti i drugim spoljnim faktorima. Ali stvarno volite kada drugi prepoznaju koliko je veliko vaše srce. Čini da se osećate zaista viđenim i shvaćenim kada neko pohvali vašu velikodušnost. Uživate u pažnji i uživate u reflektorima, tako da ćete sa zadovoljstvom prihvatiti sve komplimente koje možete dobiti. Ali oni koji vas najbolje poznaju će zaroniti ispod površine i pohvaliti vaše druge divne kvalitete, kao što su vaša harizma, hrabrost i dobrodušnost. Vaša duša blista kada dobijete iskreno i smisleno divljenje.

Devica: Kuvanje

Device uzbuđuje pravljenje ukusne hrane. Za razliku od mnogih znakova koji kuvanje doživljavaju kao naporan rad i rade to samo da bi preživeli, Device uživaju u procesu jednako kao i u rezultatu. Takođe volite da brinete o svojim voljenima tako što ćete im pružiti ukusne, hranljive obroke. Provođenje vremena istražujući nove recepte, gledajući emisije o kuvanju i video zapise i eksperimentišući sa hranom, omogućava vam da istražite svoju kreativnu stranu na praktičan način. Ako je vaša duša svetlo na baterije, onda je kuhinja vaša stanica za punjenje.

Ilustracija; Foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Vaga: Umetnost

Lepota vam je važna, ali ponekad vaša opsesija estetikom može učiniti da izgledate pomalo plitko. Umesto da se fokusirate na izgled, prebacite fokus na umetnost. Na kraju krajeva, vaš horoskopski znak vodi Venera, planeta ljubavi, umetnosti i lepote. Poseta muzeju, rad na zanatskom projektu ili čak gledanje video zapisa o različitim umetničkim tehnikama inspiriše vas. Obožavate da ste okruženi lepotom, pa zašto ne biste pokrenuli svoje ruke i um stvarajući nešto predivno? Vaša duša će sijati od radosti dok radite na svom najnovijem remek-delu.

Škorpija: Ljubav

Naravno, svaki horoskopski znak želi i treba ljubav. Ali romantična ljubav je posebno važna za Škorpije. Možda ste proveli veći deo svog mladog života osećajući se neshvaćeno, žudeći da vaša "druga polovina" dođe i upotpuni vas. Ne trebaju vam ljubav i naklonost od svih; vi samo želite odanost te jedne posebne osobe. Ako imate supružnika ili dugogodišnjeg partnera, to je sve što vam treba da budete ispunjeni. Provođenje vremena sa partnerom i jačanje vaše veze čini da vaše srce blista. Ako ste slobodni, povezivanje sa bliskim prijateljima ispunjava vas radošću ili vas izlasci na sastanke približavaju pronalaženju svoje srodne duše.

Strelac: Putovanje

Volite da putujete više od bilo kog drugog horoskopskog znaka. Postajete dosadni i nemirni kada ste predugo zaglavljeni na jednom mestu i žudite za uzbuđenjem istraživanja nove lokacije. Planiranje putovanja će vam zapaliti dušu, pa čak i ušteda novca postaje manji zadatak kada znate da ide ka vašoj sledećoj avanturi. Vi ste kao dete na Božić, kada je vreme za odlazak na aerodrom, a srećni sjaj vašeg duha sija kao sunce.

Jarac: Pohvala

Mrzite to da priznate, ali spoljašnja potvrda vam je važna. Neverovatno ste odlučni i vredni, ali čemu sve to? Ono što zaista želite je poštovanje i divljenje svojih vršnjaka. Žudite za pohvalama i priznanjem, iako nikada ne biste tražili komplimente. Neka drugi znaju koliko vam znači kada priznaju vašu radnu etiku, pouzdanost, ljubaznost i druge divne kvalitete. Toliko ste jaki da većina ljudi ne zna koliko su vam važni komplimenti i čestitke. Vaše srce sija najsjajnije kada uživate u divljenju drugih, pa im dajte do znanja da vam to znači. 

Vodolija: Tehnologija

Vašim horoskopskim znakom vlada Uran, planeta inovacija, nauke i tehnologije, pa je logično da vas najnoviji uređaji uzbuđuju. Učenje o karakteristikama najnovijeg modela telefona ili gledanje videa o tome kako funkcionišu neke mašine vas fascinira. Veoma vas zanima kako tehnologija može pomoći da svet bude bolje mesto za sve. Vaš duh blista kada istražujete novu tehnologiju, pa uštedite za najnoviji gedžet i pustite mašti na volju.

Ribe: Duhovna veza

Svaki zvezdani znak ima koristi od duhovne veze, ali niko ne žudi za njom tako duboko kao vi, slatke Ribe. Kao poslednji znak zodijaka, uvek ste jednom nogom u zemaljskom carstvu, a drugom u duhovnom svetu. Kako se povezujete sa svojom duhovnošću zavisi od vaše jedinstvene duše; bilo da idete u crkvu, provodite vreme u prirodi ili čitate tarot karte, potrudite se da redovno održavate svoju duhovnu praksu. Što više budete u kontaktu sa svojom duhovnošću, to ćete se više osećati povezanim sa sobom i svetom oko sebe. Vaša duša zapaljuje vatru u sebi, kada se bavite svojim duhovnim potrebama.

Povezane vesti