Svako je čuo priče o zloglasnim svekrvama, ali jeste li znali da su neke od njih rođene u određenim astrološkim znacima? Astrologija nam može otkriti koji znakovi donose najviše problema u odnosu između svekrve i snaje. 

Ovo su tri znaka na koje treba obratiti pažnju, kada je tazbina u pitanju.

1. Škorpija: Majstor manipulacije

Svekrve rođene u znaku Škorpije poznate su po svojoj snazi i potrebi za kontrolom. Pod vladavinom Plutona, planeta moći i transformacije, žene Škorpije često manipulišu svojom okolinom kako bi postigle svoje ciljeve. Izrazito su zaštitnički nastrojene prema svojoj deci, što često dovodi do zadiranja u privatnost snaja i zetova. Njihova prirodna sklonost analiziranju svake situacije i svakog poteza, može postati izvor velikih problema.

2. Jarac: Tihi ljubitelj drame

Svekrve rođene u znaku Jarca nisu preterano agresivne, ali njihova neaktivnost u razmiricama između sina i snaje često je još problematičnija. Žene Jarci potajno uživaju u problemima drugih, pogotovo ako smatraju da njihova snaja ne zaslužuje njihovog sina. To može dovesti do dugotrajnih tenzija i osećaja da uvek postoji tihi sudija koji svaku grešku beleži i prosljeđuje dalje.

3. Lav: Kraljica pažnje

Majke rođene u znaku Lava vole pažnju svoje dece i teško prihvataju ako moraju da je dele. Ako osećaju da ih snaja ili zet zasenjuju, mogli bi postati ljubomorni i pokušati da unesu pometnju i nesporazume u brak. Lavovi su sigurni da će im, ako im dete izazove dovoljno napetosti, uzvratiti utehom i pažnjom koja im tako nedostaje.

Za sve one koji se suočavaju s izazovima u svom odnosu sa tazbinom, poznavanje njihovih astroloških osobina može biti koristan uvid. Ponekad je najbolje shvatiti odakle dolaze određeni problemi i pokušati pronaći način za skladniji odnos.

Drama na kvadrat

Ako već osećate da vam je život poput dramske serije, sačekajte da saznate da je vaša svekrva rođena u jednom od ovih znakova! Strelac, Jarac i Lav - tri astrološka znaka koja unose napetost, kao da su scenaristi vaše lične sapunice. Kao i u najboljim TV dramama, možete se pripremiti za nepredvidive preokrete, tajne spletke i iznenadne ljubavne obrate - sve začinjeno dobrom dozom komičnih situacija. Zapamtite: osmeh i dobro raspoloženje najbolja su obrana od astroloških izazova!

Povezane vesti