Za one koji veruju u horoskop, u nastavku vam predočavamo tri horoskopska para koji bi trebalo dvaput da razmisle pre nego što zajedno spakuju kofere!

Ovan i Rak

Ovnovi su poznati po svojoj nezavinosti i želji za avanturom. Kada Ovan krene na letovanje, očekujte planinarenje, surfovanje i istraživanje svakog kutka destinacije. S druge strane, Rakovi su opušteni tipovi koji preferiraju mirne večere uz obalu, šetnje po plaži i duge razgovore pod zvezdama.

Kada se Ovan i Rak nađu zajedno na odmoru, često dolazi do sukoba interesa. Dok Ovan želi stalno biti u pokretu, Rak žudi za opuštanjem i intimnim trenucima. Rezultat? Frustracija i osećaj neispunjenosti za oboje.

Blizanci i Škorpije

Blizanci su društveni leptiri, uvek spremni na zabavu, upoznavanje novih ljudi i istraživanje noćnog života. Vole promene i prilagodljivi su svakoj situaciji. S druge strane, Škorpije su intenzivne, strasvene i ponekad ljubomorne.

Na letovanju Blizanci će hteti da obilaze klubove i da učestvuju u svakoj aktivnosti, dok će Škorpije radije da provode vreme u intimnijem okruženju i često će se osećati zapostavljeno zbog Blizančevog društvenog života. Ovaj sukob može dovesti do ljubomornih scena i napetosti koja kvari svaku priliku za opuštanje.

Lav i Jarac

Lavovi vole da budu u centru pažnje, i uživaju u luksuzu i udobnosti. Njihovo letovanje mora da bude glamurozno, u najboljim hotelima, restoranima i VIP tretmanom.

Dok Lav sanjari o raskošnim večerama i koktelima uz bazen, Jarac će se radije odlučiti za skromniji smeštaj i obroke iz lokalnih trgovina. Njihovi različiti pristupi financijama i zabavi mogu brzo dovesti do svađa i nesporazuma.

Povezane vesti