Kada ste polagali tako velike nade u svoju vezu, ali se ona takoreći naglo završi, vreme je za tugovanje. Preispitujete šta se dogodilo, a da ne shvatate da svaki horoskopski znak ima užasne navike u vezi koje utiču na nju. 

Svaki horoskopski znak ima obrazac u odnosima, a astrologija pokazuje da nešto više od kompatibilnosti utiče na to kako ove osobe vole drugu osobu i šta ih pokreće da odu.

Razumevanje onoga što svaki horoskopski znak čini lošim u odnosima, daće vam nešto na čemu ćete raditi i nadamo se da će vaši odnosi cvetati u budućnosti.

Evo zašto je vaš horoskopski znak užasan u vezama:

Ovan

Za Ovnove, njihove romantične veze se završavaju pre nego što počnu, jer se Ovan prema partnerima ne odnosi sa pažnjom. Ovan pravi planove i nikada ne uključuje svog partnera, ali se onda iznenadi kada ih partner suoči sa tim.

Iako su možda očekivali da će ih partner goustovati, Ovan ne deluje kao da je uložen u dugoročnu vezu. U redu je igrati "hladno", ali ne do te mere da partnera potpuno izbaci iz svog života.

Bik

Bik je loš u odnosima zbog veoma razrađenog skupa testova i ispitivanja koje postavlja, kako bi bio siguran da je partner na mestu. Ali Biku treba toliko vremena da se uveri da je ova osoba dovoljno dobra za njih, da im na kraju ponestane strpljenja i odluče da ne vredi da se bave time.

Bik ne shvata da potencijalni partner ne želi da se dokaže kao vredan njihove pažnje. Ponekad je potrebno da malo veruju i dopuste da se desi šta god da se desi.

Blizanci 

Blizanci ne uspevaju u vezama jer imaju „kajanje kupca“ i vole da imaju otvorene mogućnosti sa partnerom. Ne žele da budu vezani ako naiđe neko bolji.

Blizanci takođe ne vole kada stvari postanu emocionalno neuredne. Za njih je bolje da nekoga drže na dohvat ruke, a ako se njihova veza ne pretvori u nešto ozbiljno, nema štete. Bar ne njihove.

Rak

Rak je užasan u odnosima jer vidi potencijal u vezi, koji nije uvek tu. Ako je partner od početka iskren da ne želi nešto ozbiljno, Rak misli da može da promeni mišljenje te osobe. Ali Rak nije iskren prema sebi.

Ne mogu da izaberu nekoga samo zato što su izazov nad kojima treba pobediti. Sledeći put, Rak bi trebalo da veruje kada neko kaže da nije zainteresovan i da nastavi dalje.

Lav

Lav je previše zauzet da bi gubio vreme na „skoro“ i „nedovoljno dobro“, pa donosi snažnu i zdravu odluku da okonča stvari. Iako je to bolje nego zavlačiti nekoga i slomiti mu srce, to je proces koji Lava čini lošim u odnosima.

Lav zna da su oni ceo paket i ne želi da se zadovolji sa manje. Srećom, njihovo samopouzdanje je izuzetno privlačno i ljude privlači Lav, tako da verovatno neće dugo biti slobodni.

Devica 

Devica ima tendenciju da bude loša u odnosima, jer se udaljava od partnera. Kada su Devica i njihova "druga polovina" u dve različite tačke u životu, oni se ne povezuju na pozitivan način i Devica odlučuje da ide svojim putem.

Oni znaju da ne mogu da forsiraju vezu, posebno kada oba učesnika nemaju emocionalne resurse da stvore trajnu vezu. Devica se ne oseća ni malo bolje zbog gubitka potencijalne srodne duše.

Ilustracija; Foto: Perfect Wave/Shutterstock

Vaga 

Vaga je tako neverovatno pažljiva da ne kaže ili ne uradi pogrešnu stvar u vezi, da nije verna sebi. I to čini njihove odnose neautentičnim.

Nemoguće je za Vagu da održi ovakvu vezu jer ih vodi iskrenost, a ranjivost ih zbližava sa partnerom. Sjajno je što Vaga ima obzira prema osećanjima druge osobe, ali ne u meri u kojoj se previše plaše da otkriju svoje pravo ja.

Škorpija 

Škorpija je loša u odnosima, jer stvari u početku brzo postanu intenzivne, ali ubrzo nestanu. Nema manjka privlačnosti, ali postoji vrlo malo ostalih stvari, što čini da Škorpija želi da se povuče i okonča vezu.

U ovom slučaju, nema dovoljno osnova da se izgradi zdrav odnos. To postaje ništa više od običnog fizičkog zasićenja.

Strelac 

Strelac ima tendenciju da propadne u vezama, jer im ne treba dugo da se osećaju kao da ih partnerstvo guši. Oni neguju svoju nezavisnost i žele da se osećaju slobodnim da rade šta god žele, a da se ne osećaju vezanim za nekog drugog.

Kada stvarnost uđe, Strelac prekida vezu. Možda su mogli da reše stvari, ali to je veoma zastrašujuće za njih.

Jarac 

Jarac je užasan u vezama, jer svoje radne obaveze stavlja ispred svega, što znači da ima malo vremena čak i da vidi svog partnera. Oni su previše zauzeti za vezu.

Oni mogu ubediti sebe da mogu da zadrže vezu van svoje karijere, ali to jednostavno nije verovatno. Čak i ako žele vezu, raskid vide kao „izlaz“ da provedu više vremena na svojim radnim projektima.

Vodolija 

Vodolije su loše u odnosima, jer retko provode vreme nasamo sa svojim partnerom. Oni vole grupne sastanke sa prijateljima i izbegavaju lepu noć sa svojom "drugom polovinom".

Vodolija jednostavno ne želi da rade „par stvari“ zajedno. Neće čak ni držati partnera za ruku, zbog čega izgledaju distancirano i bezbrižno. Nije ni čudo što je njihov partner napustio vezu.

Ribe 

Ribe su užasne u održavanju veze, jer misle da je njihov partner neka vrsta čitača misli. Očekuju da njihov partner zna šta osećaju u svakom trenutku, lako ih odgurujući.

Na osnovu načina na koji se Ribe ponašaju, njihov partner može misliti da žele samo da budu prijatelji i da ne žele da nastave romantičnu vezu. Ribe treba da shvate da moraju više da govore o svojim potrebama, umesto da pretpostavljaju da njihov partner zna.

Povezane vesti