O kojim znakovima Zodijaka je reč...

Škorpija

Kada se Škorpije naljute, njihova sposobnost da koriste reči kao oružje postaje zastrašujuća. Ne samo da će reći što misle, već će to učiniti na način koji će vas pogoditi ravno u srce. Kada se osećaju povređeno ili izdano, njihova potreba za osvetom može ih navesti da koriste reči koje će najviše boleti.

Majstori su sarkazma i ironije, a njihova sposobnost da koriste ove alate u svađama čini ih izuzetno oštrima i uvredljivima. Kada se osećaju napadnuto, njihova prirodna reakcija je da se brane napadom. Mogu brzo da identifikuju tuđe slabosti i da ih iskoriste protiv njih, što ih čini vrlo opasnima u verbalnim okršajima.

Ovan

Ovnove karakteriše neustrašiva priroda i nepokolebljiva odlučnost. Kada se naljute, njihov vatreni temperament i sklonost prema brzom delovanju mogu ih navesti na to da kažu stvari bez razmišljanja o posledicama. Reći će što misle, bez obzira na to koliko njihove reči mogu povrediti druge.

Poznati su po svojoj impulsivnosti. Reaguju brzo i često bez razmišljanja, što može rezultirati oštrim i povređujućim rečima. Ne vole da gube; kada se osećaju ugroženo ili napadnuto, njihova je reakcija da se bore svim sredstvima, uključujući verbalne napade. Takođe, Ovnovi su jako iskreni. Veruju da je bolje reći istinu, koliko god bolna bila, nego zadržavati osećanja. Njihova iskrenost može biti oštra i da povredi druge.

Blizanci

Kada su Blizanci ljuti, namerno koriste reči kao svoje najjače oružje. Mogu biti vrlo oštri sa rečima prema drugima, često bez  namere, ali sa velikim učinkom. Jako su pametni i sposobni su da smisle uvredljive komentare u trenu. Njihova sposobnost da brzo reagiraju čini ih vrlo opasnima u verbalnim okršajima.

Majstori su dvosmislenosti i mogu koristiti reči na način koji ima više značenja. Ponekad nećete ni znati da su njihove uvrede prikrivene kao šale.

Povezane vesti