Za razliku od većine romantičnih parova, koji se vode onim da se „suprotnosti privlače“ i popunjavaju međusobne praznine, Lav je doživotni član škole privlačnosti, odnosno „sličan se sličnom raduje“. Oni imaju tendenciju da traže partnere koji odražavaju njih same. Jednostavno ih ne privlače stidljivi ljudi, koji su hiperemocionalni i plaču zbog ljubavnih pesama i romantičnih komedija. Sve dok im ne stanete na put, Lav će vas rado povesti sa sobom u vožnju. Iako imaju tendenciju da sve vrte oko sebe, dozvoliće vam da uživate u toplom sjaju njihovog sunca.

Evo četiri znaka koji će najverovatnije kliknuti sa Lavom, u smislu privlačnosti i romantične kompatibilnosti.

Ovan

Ovo je par vrhunske moći. Kada Lav i Ovan hodaju prostorijom ruku pod ruku, sve oči su uprte u njih - oni se potrude da tako bude. Kada Ovan i lLv legnu zajedno, vrela strast je neizbežna. Čak se mogu očekivati i vulkanske erupcije. Vatra pomnožena vatrom jednaka je šumskom požaru - posebno u spavaćoj sobi. Ali pošto su oboje dominantne ličnosti, to može dovesti do sukoba. Ako neko od njih peva preglasno, gube slatku harmoniju koja im omogućava da zajedno prave tako lepu muziku. Treba da naglase da su u tome da ga dobiju, a ako su u sukobu, i jedni i drugi gube.

Bik

Dok je Lav predsednički materijal, Bik je kao sveznajući savetnik koji sedi na rubu i nudi političke predloge. Za razliku od Lava, Biku nije potrebna ili čak ne želi pažnju. Bik je savršeno zadovoljan što vreba iz senke i vuče konce. Bik će nacrtati plan, koji Lavu omogućava da ostvari svoje najluđe snove. Budući da je zemljani znak, Bik je u stanju da spusti Lavov ego, pre nego što se on otme kontroli. Ali da bi sve funkcionisalo, Lav mora samo malo da prevaziđe sebe, a Bik mora da ublaži svoju tvrdoglavost.

Blizanci

Blizanci su sanjari, a Lav planer. Lav je vatreni znak, a Blizanci su vazdušni znak i sve što je potrebno da vatra raste, širi se i sjajno gori je stalan protok vazduha. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Budući da je Lavovo spoljašnje samopouzdanje potkopano unutrašnjom potrebom za stalnim potvrđivanjem i uveravanjem, nijedan drugi znak ne može da se meri sa Blizancima u verbalnoj spretnosti da laska, hvali, motiviše, mami i inspiriše Lava. A pošto Blizanci imaju tendenciju da gube glavu u oblacima, Lav je savršen da im pruži povremenu preko potrebnu proveru stvarnosti.

Vaga

Baš kao i Lav, Vaga prirodno ima potrebu za pažnjom. Oba znaka traže reflektore, kao što cvet žudi za sunčevom svetlošću. Kada ova dva društvena leptira privuku pažnju jedan drugog, to može biti magično. Lavova alfa ličnost i blistavo samopouzdanje, mogu biti savršeni spoj za ležernu, zabavnu Vaginu harizmu. Baš kao i Bikom, Vagom vlada Venera, planeta luksuza i uživanja. Praktičniji i poslovno orijentisani Lav smatra da je Vaga slobodoumna, neodoljiva, gotovo kao da je Vaga gurmanski kuvar, barmen i gejša spojeni u jedno. Šta god Lav želi, Vaga ima i to dosta.

Povezane vesti