Neki znakovi zodijaka su u stanju da savladaju svoje emocije kako bi preuzeli kontrolu i savladali životne okolnosti i svoje odnose na načine koji su od koristi sebi i svetu.

Oni odišu moći, emocionalnim majstorstvom i utiču na druge, a da nisu to ni pokušali. Ovi Zodijaci imaju vrhunsko emocionalno majstorstvo u ljubavi i odnosima. 

Bik

Vaša odanost i sposobnost da stvorite dugotrajne, duboke veze čine vas veoma zaljubljenom osobom. Utemeljeni ste u svom snažnom osećaju sebe i svojim osnovnim vrednostima koje mogu biti zastrašujuće za ljude koji su manipulatori i kameleoni koji menjaju oblik, ali vaš integritet cene oni koji su empatični i popustljivi u odnosima. Kažete ono što mislite i mislite ono što kažete, tačka. Zbog svoje tvrdoglavosti, u mogućnosti ste da izađete iz toksičnih situacija koje vam ne odgovaraju i da se držite svoje odluke bez vraćanja. Ovo je emocionalno majstorstvo u svom najvećem obliku. Ne gubite vreme na natezanja i više volite direktnost i transparentnost o vašim potrebama. Poznati ste po svom strogom držanju i stavu bez ograničenja. Takođe ste pouzdani i lojalni, tako da vaši voljeni uvek dolaze kod vas za ključne smernice, a vaši partneri se osećaju sigurno i negovano u vašem prisustvu. 

Strelac

Vaša autentičnost, divlja priroda, brza duhovitost, odlučnost, smisao za avanturu i impulsivna usijana narav prirodno čine svakog potencijalnog ljubavnika nervoznim, ali sve je to deo onoga što vas čini tako privlačnim za druge. Vaše emocionalno majstorstvo u ljubavi leži u vašoj hrabrosti i vašoj sposobnosti da izađete iz najmračnijih životnih okolnosti nepovređeni. Ne samo da se uspešno lečite od slomljenog srca, već ste i neverovatno napredovali, a vaši toksični bivši ostaju šokirani i ostavljeni u prašini, zbog vašeg sjaja. Vaša povratnička igra je toliko jaka da je najveći uspeh neke osobe hvalisanje time što vas je jednom poznavala. Ljudi vas mogu potcijeniti zbog vaše lepršave prirode, ali sigurno ne mogu poreći vaše magnetsko i snažno prisustvo. Sa svojim voljenima ste žestoko zaštitnički nastrojeni, često im dolazite u pomoć i delite svoju životnu mudrost. Vi ste otelotvorenje „uspeh je najbolja osveta“ i zasenjujete svakoga ko je ikada sumnjao u vas.

Ilustracija; Foto: Vera Prokhorova/Shutterstock

Škorpija

Vaše emocionalno majstorstvo leži u vašoj sposobnosti da prodrete pod maske drugih i stvorite duboke veze u odnosima, koje prevazilaze telo i prodiru u dušu. Umesto da uskačete u veze, više volite da sednete, posmatrate i iskoristite prilike u savršenom trenutku, a ovaj tempo vam izuzetno pomaže u povezivanju sa pravim partnerima, umesto da se zadovoljite nekompatibilnim i toksičnim ljudima. Lako prozirete ljudske fasade i iluzije, a to ih i plaši. Odišete dominirajućim samopouzdanjem i harizmom bez napora koji druge privlače k vama. Povezujete se sa emocionalnom ranjivošću drugih na duboke načine koji menjaju njihove živote. Niko nikada ne zaboravlja uticaj koji ste ostavili na njih i uvek se smatrate "onim koji je pobegao". U isto vreme, štitite se od onih koje volite, što doprinosi vašim sposobnostima preuzimanja odgovornosti. 

Jarac

Radiš teško i igraš jako, ali ljude koji pokušavaju da se igraju sa tobom odmah stavljaš na njihovo mesto. Neraspoloženi romantični partneri i narcisi znaju da ne treba da se igraju s vama, jer ih vaša hladna spoljašnjost upozorava da će biti posledica. Vi kontrolišete svoje emocije i znate kako da ih strateški usmerite, da biste postavili zdrave granice. Manipulatori znaju da je pokušaj da dobiju reakciju od vas, kao da dobijaju krv iz kamena - to se jednostavno neće dogoditi i ostaće da izgledaju kao budala. U isto vreme, vi ste odgovorni i strateški, brinete o svojim ljubavnicima, prijateljima i porodici sa mentalitetom provajdera koji tiho i elegantno vrišti emocionalno majstorstvo.

Povezane vesti