Još nekoliko dana Lavovi slave rođendan, a onda Sunce prolazi kroz sazvežđe Device, a kakva će nam biti ova nedelja, ko će se zaljubiti, a kome će se sreća osmehnuti na poslovnom planu, otkrio je u emisiji "150 minuta" astrolog Vladimir Vlajić.

Lavovi

Lavovi će sve lično da shvataju ovih dana i cele nedelje, obzirom da je taj pun mesec u znaku preko puta njihovog. Trebalo bi da ne reaguju impulsivno, trebaće im više strpljenja da iskomuniciraju u bilo kojoj vrsti partnerstava, bilo poslovnoj, bilo emotivni. 

Slobodni Lavovi će uživati u flertu, dok bi svi generalno trebalo da obrate pažnju na vratni deo kičme. 

Devica

Stres, nervoza, kod njih je to uvek nešto što se odražava na kičmu i krvni pritisak. Device će flertovati cele nedelje, postoji mogućnost da privuku pažnju nekoga ko nije slobodan, kao i osobu koja ima simboliku "ludog umetnika".

Odlična nedelja za bilo koju vrstu javnih nastupa. 

Ilustracija, Foto: Ground Picture/Shutterstock

Vaga

Obnavljaju kontakt iz prošlosti, ali to ne mora da znači da su bili u nekoj emotivnoj priči. Nekoga ko je već prisutan u njihovom životu će prebaciti na neko drugo mesto.  

Kod zauzetih Vaga je do vikenda prisutna izvesna ljubomora, dok će tokom vikenda da se iskanališe kroz više zajednički provedenog vremena. 

Škorpije

Kičma i alergije su na udaru, što se zdravlja tiče. Emotivni deo za slobodne Škorpije - mogućnost da im se neko iz prošlosti vrati, kroz slučajan susret, naročito petak, subota, nedelja. 

Mogućnost sitnih kvarova u kući, ipak je retrogradni Merkur, mnogi će razmišljati o preseljenju. Privatnici će biti malo nezadovoljni i želeti promenu, ali treba da se suzdrže, jer  mogu napraviti više štete nego koristi. 

Strelac

Tokom vikenda, slobodnim Strelčevima može da se pojavi nešto što oni smatraju savršenstvom u ovom trenutku. Može da liči na nekoga iz prošlosti, privući će čudnu energiju u taj emotivni segment.

Mogućnost odlaska na put i/ili komunikacija sa strancima i inostranstvom.

Jarčevi

Takođe im je na udaru krvni pritisak i kičma. Kod slobodnih Jarčeva moguće je da se javi neko potpuno nov, obzirom da će se taj potencijalno nov emotivni partner desiti na nekom putovanju. 

Kada je poslovni segment u pitanju, Jarčevi rešavaju neku brigu ili će im se nešto isplatiti, što je bilo neizvesno ili se vuklo neko vreme. 

Vodolija

Prisutna nervoza.

Slobodni tokom vikenda, mogu da uđu u interesantnu emotivnu priču. Kod zauzetih je malo napeto ili postoji neka vrsta razdvojenosti, dok kod onih u dužim vezama može da se desi neplanirana trudnoća, koja može da ih odvede u zajednički život i brak.

Ribe

Ribe su malo nervoznije, a kičma i pritisak trpe zbog toga. Za slobodne će biti neki flert i kombinacije, ali verovatno ne i ulazak u ozbiljnu vezu. Kod zauzetih malo rasprave tokom radne nedelje, tenzije, idealan vikend da otputuju i promene okruženje i osveže odnos. 

Poslovni segment je haotičan do četvrtka, a posle sve mnogo bolje.

Ovan

Hronični zdravstveni problemi, naročito ako su vezani za kardio-vaskularni segment. Za slobodne, emotivno bi mogli da se povežu sa nekim preko posla, ko im je već poznat, sa kim flertuju, pa odnos može da se produbi. 

Zauzeti Ovnovi u tenziji sa partnerom, što će narušavati njihov odnos. Poslovno - mogućnost da nešto naplate i da dođe do smanjenja pritiska, rasterećenja, naročito od sredine nedelje. 

Bik

I za slobodne i za zauzete Bikove stoji neko olakšanje i razrešenje kada su u pitanju (potencijalni) emotivni partneri.

Do četvrtka sve sporo i komplikovano, kada se radi o poslovnom segmentu, a kasnije slede bolje okolnosti. 

Blizanci

Sklonost ka povredama, nepažnji i problemi sa stomakom. Emotivni segment, strast da, ali veza ne. U poslu će neke stare kontakte maksimalno iskoristiti. 

Rak

I slobodni i zauzeti su pod nekom tenzijom, shodno punom mesecu, nešto brinu, ali bespotrebno. Imaju potrebu da kontrolišu neke stvari koje ne mogu da kontrolišu. U poslovnom segmentu žurba i nervoza, kako će se sve rešiti i ispasti - ispašće dobro, samo da prođe aspekt punog meseca, već od srede i za njih bolja slika.

Povezane vesti