Lav

Lavovi urođeno znaju kako da prevaziđu svaku prepreku sa kojom se susreću. Imaju neke od najsjajnijih ličnosti, a pozitivno razmišljanje im je prirodno. Ovi vatreni znaci su hodajuća definicija inspiracije. Ne plaše se da sanjaju velike snove. Dakle, nije šok zašto se oni smatraju kraljevima zodijaka. Oni znaju kako da sagrade zamak, od cigla koje se bacaju na njih.

Vodolija

Vodolije su moćan vazdušni znak, jer insistiraju na marširanju u ritmu sopstvenog bubnjeva. Poznati kao vizionari zodijaka, ne prate trendove, stvaraju ih. Nije privrženik pravila, sloboda izražavanja je zavet za ovaj vazdušni znak. Njihova individualnost je njihov cenjeni posed. Vodolija je takođe poznata kao narodni šampion. Gde god da završe u životu, uvek će biti posvećeni potrebama drugih.

Škorpija

Škorpije imaju toliko moći, jer je sa njima uvek "sve ili ništa". Oni "idu na veliko ili idu kući". Iako su emotivni i osetljivi, oni koriste ove kvalitete u svoju korist. Oni su vodeni znak koji stalno završava na visokim mestima. Bez obzira da li su uprte u karijeru ili ljubavno interesovanje, neće oklevati da traže ono što žele. Znak dolazi sa velikim intenzitetom, koji mogu pravilno rasporediti kako bi ih odveli daleko.

Jarac

Jarčevi su odlučni i ambiciozni. Uspeh će zauvek biti prva stvar na njihovom umu. Naravno, oni su stabilni, ali činjenica da se usuđuju da postignu više, čini ih silom na koju se treba računati. Oni su odlučni, strukturirani i briljantni. Oni će uvek znati kako da isprave situaciju ako stvari krenu naopako.

Povezane vesti