Ovan: Prijateljsko takmičenje

Najteži deo u prijateljskom nadmetanju za Ovna će biti da to držite na prijateljskom nivou, ali mislimo da vas dvoje to možete da rešite. Za Ovna, malo takmičenja može biti zaista zabavno - čak i ako niste u posebno takmičarskoj vezi. Vas dvoje biste mogli zaista uživati u aktivnostima koje donose malo nežne konkurencije: razmislite o društvenim igrama, video igricama, sportovima na otvorenom ili čak stvarima poput izazova čitanja ili kuvanja. Samo zapamtite da prava nagrada nije osvajanje - ona ​​gradi čvršću vezu između vas dvoje.

Bik: Dodavanje malih stvari svom rasporedu

Bik voli rutinu, ali to ponekad može učiniti da stvari izgledaju pomalo monotono. To je sasvim u redu u dugotrajnoj vezi, ali ako želite da pokušate da stvari učinite uzbudljivijima, možete se pomeriti iz zone udobnosti, bez narušavanja svetosti vaših večeri za sastanke. Loša je stvar prirediti veliko iznenađenje Biku, ali možda ćete uživati u tome da povremeno menjate stvari – isprobavate nove restorane, nove rute za vožnju do uobičajenih mesta ili čak planirate aktivnost koju vas dvoje nikada ranije niste radili. 

Blizanci: Učenje novih stvari

Blizanci vole učenje – najuzbudljivije im je nešto sa čime njihova radoznalost može da se nosi neko vreme. Nikada nećete izgubiti njihovo interesovanje ako im predstavite nove teme za razmišljanje - posebno ako vas dvoje pristanete na prijateljsku debatu ili diskusiju. Možda ćete uživati gledajući zanimljiv dokumentarac, zajedničko čitanje knjiga ili se pridružiti novom interesnom klubu. Takođe je važno da vas dvoje razgovarate o tome šta učite "jedan na jedan", za malo dodatnog vremena za povezivanje.

Rak: Korišćenje sentimentalnosti

Da bi stvari bile zanimljive sa Rakom, možda biste želeli da pokušate da planirate stvari oko vaših omiljenih uspomena. To ne znači da morate stalno da se prisećate starih datuma, ali Rak će uvek ceniti stvari kao što su ljubavna pisma, štampane fotografije, aktivnosti na koje ste zajedno išli ili liste pesama koje vas podsećaju na njih. Takođe bi im se dopalo ako biste ih iznenadili putovanjem na mesto koje je značajno za vas dvoje ili da zajedno stavite novi obrt na stare omiljene aktivnosti – razmislite o odlasku na jedrenje, ako ste se prvi put sreli na plaži, čas miksologije u vašem omiljenom baru ili prisustvovanje događaju za hobi koji oboje volite.

Lav: Iznenađujte ih

Vi najbolje poznajete svog partnera, ali Lav je često znak koji ceni poklone (i darivanje) kao glavni deo njihovog jezika ljubavi. Oni vole svaku vrstu iznenađenja, bilo da je to slatka poslastica nakon dugog dana, buket cveća, iskrena čestitka ili čak značajniji, personalizovani poklon. Ne morate da trošite novac da biste usrećili Lava – samo treba da im pokažete da ste razmišljali o njima. Ove vrste iznenađenja daju im nešto zbog čega se osećaju zabrinuto i drže ih na nogama, čineći da stvari budu uzbudljive, između vaših svakodnevnih života.

Devica: Planiranje sastanaka

Odličan način da pokažete Devici da vam je stalo je da odvojite vreme da unapred zakažete svoje izlaske. Da bi stvari bile uzbudljive, bez ometanja njihovog zauzetog rasporeda, odredite određeni dan ili vreme svake nedelje da uradite nešto zajedno. Zatim preduzmite planiranje sa nečim novim svake nedelje. Bez obzira da li želite ležerno filmsko veče, fensi noćni izlazak u grad ili celodnevnu avanturu, oboje ćete odvojiti vreme u svom rasporedu kako biste svoju vezu održali zanimljivom.

Ilustracija; Foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Vaga: Isprobavanje hrane

Mnoge Vage su hedonisti i takoreći uživaju da uživaju. Ipak ono šta im predstavlja posebno zadovoljstvo jeste hrana. Ako želite da vaša veza ponovo zaživi, priredite Vagi isprobavanje hrane, na mestima na kojima ranije nije bila. To može biti i kiosk brze hrane u vašem kraju, samo je bitno da je zaista ukusno i da će uživati u svakom zalogaju. Naravno, nakon dobre klope, čašica vina kod kuće je još bolji izbor za završetak sjajnog sastanka.

Škorpija: Testovi na bazi pitanja parova

Škorpiji je ponekad teško da se otvori, ali će dobro reagovati na vašu iskrenu brigu i radoznalost. Možda ćete razmotriti pitanja koja vam mogu pomoći da saznate više jedno o drugom i ciljevima vaše veze. Razmislite o upitnicima ili igricama za parove, koji se fokusiraju na postavljanje i odgovaranje na mnoštvo pitanja. Iako bi vam ovo moglo izgledati kao neki "kliše" u početku, oni vam zaista otvaraju priliku da se bolje upoznate, na način koji jednostavno ne bi došao prirodno u razgovoru. Čak i ako ste već neko vreme zajedno, ovakva pitanja često donose odgovore koje ranije niste čuli. 

Strelac: Izleti u paru ili jednodnevni izleti

Za Strelca, odličan način da se povežu i održe interesantne stvari je da pobegnu na neko vreme. Možda će biti zainteresovani za noćno kampovanje ili jednodnevno pešačenje - možda će želeti da uzmu dobro isplanirani godišnji odmor sa vama, putovanje u susedni grad ili jednostavno provedu popodne na plaži. Ovo im daje nešto čemu mogu da se raduju, kada stvari deluju monotono (normalan deo svake veze) i pomaže da se stvari poprave na način koji će oni ceniti. Osim toga, ove vrste aktivnosti će vam pomoći da se vas dvoje povežete.

Jarac: Imajte ciljane večeri za izlaske

Jarac voli da postavlja ciljeve. Žele da budu sigurni da su na meti za sve što žele u životu. Verovali ili ne i vi možete postaviti targete i ciljeve u odnosu. Otvaranje večeri za izlaske za razgovor sa Jarcem o novim ciljevima ili idejama koje imate za vas dvoje kao par, dodavanje više spontanih sastanaka, zajedničko isprobavanje aktivnosti, komunikacija na nov način, učiniće stvari uzbudljivim na način na koji Jarac može lako razumeti. Ova vrsta komunikacije je izuzetno važna za Jarca i pomaže im da nauče kako da stvari budu interesantne, a da ih ne preplave ili uznemire. 

Vodolija: Fokusirajte se na njihova interesovanja

Vodolija verovatno voli da razgovara sa vama o svom poslu i strastima. Čak i nakon što ste ih u potpunosti upoznali, oni verovatno još uvek žele da razgovaraju sa vama o stvarima koje vole, čak i ako su to stvari koje već znate. Vodoliji je veoma važno da razgovarate o njihovim strastima, hobijima i o tome kako napreduje njihov posao. Da bi stvari bile uzbudljive, pokušajte da naučite nešto novo o njihovom poslu ili svaki dan postavite određeno pitanje o njihovom hobiju. Dugoročno, pogledajte da li možete da investirate u njihov rad na druge načine, tako što ćete tražiti da se pridružite nekom njihovom hobiju ili pročitate nešto o njihovim interesovanjima. 

Ribe: Isprobajte novi kreativni hobi

Ribama može brzo da postane dosadno - uvek žele da rade na nečemu ili stvaraju nešto. Oni su izuzetno kreativni tip, tako da fokusiranje na kreativne aktivnosti u paru, može biti dobar način da se izazove njihovo interesovanje. Ključ za Ribe nije samo da promenite stvari sa aktivnostima parova, već i da radite nešto što vas dvoje niste radili zajedno često. Možda biste želeli da potražite nešto u čemu ste oboje zaista loši ili jednostavno da potražite kreativna interesovanja koja niko od vas nije isprobao. Takođe možete tražiti Ribe da vas nauče nečemu u čemu su dobre i obrnuto. Ovo vam oboma daje priliku da sagledate aktivnost koju ste ranije radili u novom svetlu.

Povezane vesti