BLIZANCI

Blizancima je potreban partner sa malim kulturnim šokom. Neko ko ih tera da dovode u pitanje svoje najukorenije navike. Na primer, zašto ne možete da stavite dve različite kugle za sladoled na isti kornet ili da nosite sandale sa čarapama. Neko ko brine mnogo manje od njih i o sasvim drugim stvarima. Neko ko otvori oči za sve alternative koje život nudi kada razmotrite mogućnosti. Na primer, kako nikada niste zaglavljeni u jednom gradu ili jednom poslu ili jednoj vezi. Vi ste aktivni učesnik u svom svakodnevnom životu, nalazite se gde i sa kim želite. Samo neko iz veoma, veoma daleke zemlje može navesti Blizance da preispita šta su uzeli zdravo za gotovo na konkretnim primerima.

RIBE

Ribe bi se udale za nekoga sa druge planete da mogu, ali pošto niko nije uspostavio direktan kontakt sa vanzemaljcima, moraće da se zadovolje sa nekim ko ima drugačiji pasoš od njih. Kao neko ko uvek putuje izvan svog dvorišta u sopstvenoj mašti, kroz knjige, muziku, film, kuhinju, kulturu, jezik ili muzeje, Ribe privlači neko ko je i fizički putovao svetom. Neko ko je zaista bio na mestima o kojima je čitao. Neko ko zna iz prve ruke kakav je život negde drugde, život koji su Ribe same zamislile. Taj osećaj avanture i bekstva je nešto čemu se dive, nešto čemu bi bili spremniji da se okušaju da imaju pravog trenera i/ili partnera.

STRELAC

Strelac se venčava sa nekim iz druge zemlje, jer ih jednostavno ne privlače ljudi pored kojih su odrasli. Smatraju ih previše predvidljivim, previše dosadnim, suviše sigurnim, previše neukim da bi se bavili bilo čim dugoročno ili smisleno. Oni pripadaju nekome ko je takođe napustio svoja stara tla i zone komfora, nekome ko je želeo, ne, kome je trebalo, da doživi život drugačiji od onog koji su oduvek poznavali. Da se ​​izlože različitim načinima razmišljanja i različitim gledištima ili u nekim slučajevima da se okruže ljudima čije su vrednosti mnogo bliže njihovim sopstvenim, iako su ih stotine milja fizički delile. Oni u sebi vide potencijal da budu građani sveta, a isto žele i od partnera.

LAV

Lavu je potreban neko ko je na njihovom nivou u smislu potencijala za zvezde, a zlatna devojka ili momak iz njihove srednje škole jednostavno neće to da odseče. Potreban im je neko sa seksi naglaskom i smislom za modu, koji je više „milanska pista“ nego „turista iz Orlanda“. Oni traže klasičnu, bezvremensku, eleganciju, a ne upadljivu. Svaki užasan stereotip o sopstvenoj zemlji je razlog zašto Lav mora da traži nekoga sa drugog mesta. Oni toliko dobro poznaju sopstvenu kulturu da ne mogu da ignorišu njene upadljive mane i žele da razbiju obrasce i kalupe sa nekim potpuno suprotnim od toga. Lav zna šta svi očekuju od njih i želi da se potpuno odvoji od tih pretpostavki, tako što će živeti svoj život po sopstvenim uslovima.

Povezane vesti