Dok neki horoskopski znakovi bez problema pronalaze partnere koji su dobri za njih, drugima je to gotovo nemoguća misija. Koliko god se trudili, najčešće završe sa slomljenim srcem i tužni nakon još jednog bolnog prekida. U nastavku otkrivamo koji to znakovi nemaju sreće u ljubavi.

Ribe

Ribe su poznate kao veliki emotivci i romantičari. Nažalost, njihova neverovatna sposobnost da sanjaju i zamišljaju savršene ljubavne priče često ih vodi do razočaranja. Sklone su idealizaciji svojih partnera. Često su toliko zaljubljene u ideju ljubavi da zanemaruju stvarnost i moguće crvene zastavice. Njihova sklonost sanjarenju može ih navesti da u svakom potencijalnom partneru vide ono što žele videti, a ne ono što stvarno jeste.

Često se nalaze u vezama u kojima su njihovi sopstveni interesi i potrebe zanemareni. Ova tendencija može ih dovesti do toga da privuku partnere koji iskorišćavaju njihovu dobrotu i neverovatnu sposobnost praštanja. Duboka emocionalna ranjivost čini ih sklonima privlačenju partnera koji nisu spremni na isti nivo emocionalne intimnosti. Ulaze u veze s ljudima koji nisu spremni na ozbiljnu, dublju vezu, što može dovesti do stalnog razočaranja.

Blizanci

Blizanci su poznati po sposobnosti prilagođavanja i brzom razmišljanju, ali takvo njihovo ponašanje često može biti izazov u ljubavnim odnosima. Potreba za neprekidnim stimulacijama može ih navesti da ulaze u veze s ljudima koji su u početku uzbudljivi, ali brzo se pokaže da nisu pravi za dugoročne odnose.

S obzirom na to da njihovu prirodnu sklonost prema dvoličnosti i neodlučnosti, Blizanci često imaju problema s donošenjem odluka, uključujući i odluku o tome ko je pravi partner za njih. Ta neodlučnost može ih dovesti do toga da se nađu u vezama s pogrešnim osobama jer nisu dovoljno sigurni u svoja sopstvena osećanja.

Skloni su skakanju iz veze u vezu u potrazi za nečim što će ih zadovoljiti. Ovo neprestano traganje za nečim novim može ih navesti da ne prepoznaju kvalitetne partnere kad ih sretnu, jer su već usmereni na sledeću avanturu.

Povezane vesti