Svi znamo one prijatelje kojima jednostavno ne možemo da kažemo neke poverljive informacije. Oni nisu nužno zlobni ili zlonamerni, samo im je teško da drže jezik za zubima. Prema astrologiji, postoje znakovi koji jednostavno ne mogu da sačuvaju tajnu, čak i ako im život zavisi od toga. 

Blizanci

Na vrhu liste su Blizanci. Ako postoji nešto što Blizanci vole, to je pričanje, i to puno pričanja. Njihova potreba za deljenjem informacija toliko je snažna da jednostavno ne mogu da pomognu sami sebi. Blizanci su kao hodajuće društvene mreže - sve što čuju, žele odmah da podele sa svetom. Njihova stalna želja za komunikacijom čini ih nepouzdanima kada je reč o poverljivim stvarima.

Međutim, nije da su Blizanci zlonamjerni. Oni samo ne vide štetu u tome da podijele "zanimljivu" informaciju, misleći da su svi kao oni – otvoreni i željni znanja. Dakle, ako imate tajnu koju želite zadržati samo za sebe, možda je bolje preskočiti Blizance.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj brutalnoj iskrenosti. Ako želite da čujete istinu, pa čak i onu lošu, obratite se Strelcu. Međutim, upravo ta osobina čini ih vrlo lošim čuvarima tajni. Jednostavno nemaju filter. Ako im kažete nešto poverljivo, postoji velika šansa da će to da podele sa drugima, ne shvataju da su upravo otkrili nešto što je trebalo da zadrže za sebe.

Strelčevi takođe imaju tendenciju da uzimaju stvari olako i ne prepoznaju uvek važnost poverljivih informacija. Vašu će tajnu ispričati kao da je najnovija trač rubrika u časopisu, potpuno nesvesni da su možda upravo napravili problem. Dakle, ako želite da vaša tajna ostane tajna, možda je bolje da preskočite iskrenog Strelca.

Tagovi:

Povezane vesti