Nije svaka veza vredna spašavanja, a raskidi su neizbežan deo ljubavnog života. Dok se neki trude da po svaku cenu sačuvaju vezu, drugima nije teško reći "zbogom" i krenuti dalje.

Raskid može da bude bolan, ali za ove predstavnike Zodijaka brzi kraj ponekad je bolji od dugog mučenja zbog veze koja više ne funkcioniše. Oni se ne plaše raskida, jer znaju da je nužan za njihovu sreću.

Ovan

Ovnove karakteriše njihova impulsivnost i direktnost. Kada shvate da veza ne ide u smeru kojem su se nadali, ne oklevaju i brzo donose odluku o raskiju. Oni ne vole da gube vreme na odnose koji nemaju budućnost, a njihova hrabrost im omogućava da raskinu bez odugovlačenja.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti, ali i po tome što brzo menjaju mišljenje. Kada im u vezi postane dosadno ili osete da im nedostaje uzbuđenja, vrlo brzo mogu doneti odluku da odu. Za njih su emotivne promene prirodan deo života, pa se ne plaše suočavanja sa novim početkom.

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu i ne podnose osećaj zarobljenosti u vezi. Kada osete da ih partner guši ili da veza stagnira, brzo će raskinuti. Oni traže avanturu i stalno se kreću napred, pa se ne plaše da napuste odnos koji im ne donosi ono što žele.

Povezane vesti