Žene rođene u određenim horoskopskim znakovima često se percipiraju kao one koje nikad ne pokazuju svoja osećanja, a ponekad ih prati i utisak da su neosvojive. Ali, ta hladnoća nije nužno znak slabosti, već često rezultat njihove unutrašnje snage i potrebe da zadrže kontrolu nad svojim emocijama.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca izuzetno su ambiciozne, ozbiljne i uvek usmerene na ciljeve. Ove žene retko pokazuju svoje emocije jer su uverene da bi one mogle da im stanu na put uspehu. Za njih su osećaji nešto što je najbolje držati pod kontrolom, daleko od očiju drugih. Žena Jarac ne voli dramu pa će radije izabrati da deluje hladno nego dopustiti da je neko vidi kao emotivnu i ranjivu.

Vodolija

Žene rođene u znaku Vodolije poznate su po svojoj originalnosti i nezavisnosti. Emocije su za njih često sporedna stvar - radije će da se fokusiraju na ideje, projekte i intelektualne izazove, nego na izražavanje osećanja. One su sklone da drže svoje emocije za sebe jer veruju da previše emocionalne interakcije može da ih sputa u njihovoj potrebi za slobodom i individualizmom.

Škorpije

Škorpije važe za najtajanstvenije i najneprobojnije od svih. Iako su izuzetno emotivne ispod površine, svoja osećanja čuvaju duboko zakopana i retko ih pokazuju. Poznate su po svojoj sposobnosti da deluju hladno i proračunato, čak i kad su pod jakim emocionalnim pritiskom. Ova žena ne dozvoljava nikome da lako uđe u njen svet - njena osećanja su skrivena iza maske ravnodušnosti.

Povezane vesti