Januar

On će biti tip muža koji se uvek pojavi kada vam zatreba. On će biti dosledan i pouzdan. Nikada vas neće namerno izneveriti, a kada se to dogodi slučajno, naći će način da vam se iskupi. Njegova reč je njegova veza. Ako da obećanje, učiniće sve što je u njegovoj moći da ga održi.

Februar

On će biti tip muža koji će vas uvek zabavljati. Naći će načine da svaku situaciju učini zabavnijom, jer želi da uživa u životu. On želi da širi sreću kad god može. Čak i u vašim najgorim danima, on će tačno znati šta da uradi da vas oraspoloži. Uvek ćete se smejati zajedno.

Mart

On će biti tip muža koji je izuzetno ljubazan. Davaće zagrljaje i komplimente slobodno, bez zadržavanja. Čak i nakon što ste godinama u braku, on će vas držati za ruku u prodavnicama i ljubiće te u čelo pre nego što ode na posao. On će se pobrinuti da znate da ste voljeni. Njegovi postupci će odgovarati njegovim rečima.

April

On će biti tip muža koji je uvek iskren prema vama, u dobrim i lošim vremenima. Nikada nećete morati da ispitujete kako se oseća, jer je u kontaktu sa svojim emocijama. Neće se plašiti da pusti suzu ili dve pred vama i neće se stideti da izgovori te tri male reči. Uvek ćete znati gde stojite sa njim.

Maj

On će biti tip muža koji je brižan i pažljiv. Primetiće kada ste pod stresom i pomoći će vam umesto da čeka da tražite pomoć. On će obratiti veliku pažnju na to kako se osećate i primetiće kada nešto nije u redu. On će vas poznavati bolje nego što poznajete sebe.

Ilustracija; Foto: Ivanko80/Shutterstock

Jun

On će biti tip muža koji se hvali tobom svima koje sretne. Neće da ćuti o tome kakvu je neverovatnu osobu oženio i koliko je srećan što te ima. Nikada se neće šaliti na račun toga da ste ga vezali, jer vas ne vidi na taj način. Ne uništavaš mu život. Činiš mu život punijim.

Jul

On će biti tip muža koji će vas razmaziti. Neće čekati praznike ili vašu godišnjicu da učini lepe stvari za vas. Izražavaće svoju ljubav na male načine svakog dana. Iznenadiće vas malim poklonima i skuvaće vam domaća jela. On će učiniti da se osećate kao najsrećnija osoba na svetu.

Avgust

On će biti tip muža koji je zaštitnički nastrojen i uvek skače u vašu odbranu. Ko se zalaže za vas u svakoj situaciji. Koji nikada nikome (čak ni svojim roditeljima) ne dozvoljava da govori loše o vama. Zahtevaće da se drugi prema vama ponašaju sa poštovanjem. Neće dozvoliti nikome da vas tretira kao da ste ispod njih, jer zaslužujete mnogo bolje.

Septembar

On će biti tip muža koji uvek želi da uči i raste. On će pažljivo slušati vaše žalbe i umesto da se brani, pokušaće da promeni ono što ne funkcioniše. On će se aktivno truditi da bude najbolji mogući muž, jer želi da budete srećni sa svojom odlukom da se udate za njega.

Oktobar

On će biti tip muža koji se aktivno interesuje za vaš posao i hobije. Želeće da zna svaki detalj o vašem danu i uvek će biti spreman da se pridruži na novim mestima sa vama. Uvek će biti vaš "plus jedan", jer se on neće žaliti što provodi vreme sa vama. On će rado raditi sve što vas čini srećnim.

Novembar

On će biti tip muža koji ne može držati ruke dalje od tebe. Želeće da te stalno ljubi, jer bez obzira koliko je vremena prošlo, on i dalje misli da si najlepša osoba koju je ikada video. Nikada te se neće zasititi, čak i kada ste zajedno godinama i godinama.

Decembar

On će biti tip muža koji bi radije ostao kod kuće i provodio kvalitetno vreme sa vama nego da izađe u grad sa velikom grupom ljudi. On će ceniti svaki trenutak sa vama, jer ste mu vi omiljena osoba. Nikada vas neće uzeti zdravo za gotovo niti će mu dosaditi život koji ste zajedno stvorili.

Povezane vesti