Ovih pet horoskopskih znakova važe za najdarežljivije u Zodijaku.

1. Lav

Velikodušnost je jedina oblast, a verujte mi postoji samo jedna oblast, u kojoj Lav ne dozvoljava da njihov gigantski ego stane na put. Oni mogu biti toliko velikodušni da to izgleda gotovo nadrealno - „Oh, dolazite u Čikago usred zime i nemate gde da odsednete? Pa, ja živim u jednosobnom studiju sa dušekom, ali u redu je - spavaću na snegu! I zapravo će spavati na snegu. Ako osete da vam je zaista potrebno, daće vam poslednje parče pice, poslednji komad torte, bukvalno će vam dati košulju sa leđa i strpati njihov poslednji dolar u džep. Ponekad se skoro čini previše. Ne očekuju ništa zauzvrat i često će odbijati vaše pokušaje recipročne velikodušnosti kao da ih vređate.

2. Vodolija

Kao slobodoumni introverti koji su takođe intenzivno društveno orijentisani, zvuči kao kontradikcija, ali zaista nije, Vodolije koriste svoju velikodušnost kao deo veće šeme za izgradnju pravednijeg sveta. Sama činjenica da se izdvajaju iz gomile, omogućava im da vide širu sliku i deo po deo, guraju sadašnjost ka svetlijoj budućnosti. Kao visoko intelektualni vazdušni znaci, oni koriste svoj um da vam pomognu. Niko neće ponuditi jedinstvenija i maštovitija rešenja za vaše probleme od Vodolije. Jednom kada postanete stalni u njihovoj konstelaciji, oni će se potruditi da budete dobro. Ali morate shvatiti da ste samo jedna od mnogih zvezda na nebu kojima one pomažu.

3. Jarac

Jednom kada se nađete sa Jarcem koji brine o vama, shvatićete da oni imaju neverovatnu sposobnost da razaznaju šta vam je potrebno, a da ne morate da ih pitate i oni će vam to davati do kraja života. Kada saznaju šta vam se sviđa i/ili treba, apsolutno će vas bombardovati time. Bez obzira da li je u pitanju masaža stopala, vruća kupka ili davno zakasnelo čišćenje i dezinfekcija celog radnog prostora od vrha do dna i sa jedne na drugu stranu, oni mogu osetiti da vam je to potrebno čak i pre nego što to učinite. A pošto nije velikodušnost u svom najčistijem smislu, ako očekuju nešto zauzvrat, nikada vas neće podsetiti na sve stvari koje su uradili za vas.

4. Strelac

Strelčevi su jedan od srećnijih znakova i oni žele da podele tu sreću sa svetom. Njihova velikodušnost se najviše pokazuje kada je u pitanju podela svog dragocenog vremena sa vama. Bez obzira koliko su zauzeti, oni će pronaći način da vam odgovore kada pošaljete signal za pomoć. Čak i ako su u bolnici tokom danonoćnog bdenja sa voljenom osobom, koja je teško bolesna, izdvojiće nekoliko minuta da vam uzvrate poziv i saslušaju vaše probleme. Ali pošto su takođe velikodušni prema svojim najmilijima, ostaće u bolničkoj sobi držeći ih na oku dok slušaju vaše žalbe, bez obzira na to koliko su trivijalne. Ako se nađete u prijateljstvu sa nekim ko je neplaćeni mobilni psihijatar, koji radi non-stop, velike su šanse da je to Strelac.

5. Ribe

Kao vodeni znak sa dubokom intuicijom i ogromnim rezervama saosećanja, Ribe osećaju vaš bol možda čak i više nego vi. Ali činjenica da su oni u osnovi živi sunđer empatije koji diše, može ih učiniti malo previše mekim za njihovo dobro. Njihova ekspanzivna ljubaznost posebno se odnosi na voljene osobe, čak i ako oni to ne zaslužuju i iskoriste njihovu velikodušnost. Ribe su jedini znak na ovoj listi koji se može pošteno opisati kao velikodušan prema greškama, gde se njihova nekontrolisana dobronamernost može preliti u omogućavanje ponašanja. Da bi živeli uravnoteženim životom, moraju biti malo velikodušniji prema sebi.

Povezane vesti